Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje zanima me glede previjalne mize??

zanima me glede previjalne mize??

In sicer kakšna je ponavadi višina previjalne mize?Sprašujem vas zato ker gremo jutri gledat eno rabljeno pa ne vem na kaj moram paziti:na višino?da nebi bilo potem problemov z hrbtenico pri previjanju ali to nima take pomembne vloge.Po informacijah je previjalna visoka okolo 80 cm je to dovolj za previjanje?Hvala,Lp!

Odvisno od tega koliko si ti visoka. Jaz merim 175 cm in imam previjalno komodo visoko 85 cm in bi mi bila nižja problematična. Bolje bi bilo, če bi si v trgovini ogledala različne mere in preizkusila z lutko da vidiš koliko ti višina ustreza.

Katja

Oj!
Jaz sem nekje prebrala, da mora biti previjalna miza toliko visoka, da je previjalna površina v višini tvojega popka.
Mož je sam naredil previjalno pribl. v taki višini, pa se nam je super obnesla, imamo jo že tri leta.
lp
Pati

Nove previjalne ravno tako kot kuhinjski pulti so zdaj visoke 90 cm, nekaj časa nazaj je bil ta standard 80cm. Če si majhna, ti bo nižja višina ustrezala, drugače pa boljše višja previjalna. Po priporočilu mizarja, bo naša visoka 90cm – pa še mož bo lažje previjal.

Najlepša hvala vsem.Ugotovili smo da je previjalna visoka 85 cm.Torej se mi zdi da je na mojo višino dovolj velika(170cm) ane.Še enkrat hvala,Lp!

New Report

Close