Najdi forum

Zanima me vaše mišljenje.
Zakaj mislite, da oseba ki jo poznam, stalno nekomu nekaj podarja. Ok, to se mogoče malo smešno sliši, zato bom napisala konkretne primere.
Družba znanih ljudi, on plačuje runde, nosi narezke (ki jih tudi sam plačuje), če nekdo potarna, takoj išče številko, kjer bi mu lahko pomagali…
Pozna določene ljudi, ki opravljajo prevoze po eni reki v SLO. Vsakega, ki ga pozna, pa četudi bežno povabi na plovbo. Med drugim npr. tudi zobarco in asistentko h katerima hodi. In zopet ima celo pripravo dogodka v teku…hrana, pijača…
Vsakič, ko se srečava prinese nekaj in me s tem spravlja v neroden položaj. In vem, da tudi nekaj skupnih znancev, trdi enako, da se počutijo nelagodno, ker bi radi kaj prispevali zraven, pa noče…
Ali mislite, da s tem početjem kompenzira kaj? Ali pa se mu zdi samo fajn, ko potem nekateri govorijo kok je on dober ipd.

Hvala…

To je očitno njegov način, kako izkazuje svojo pozornost in naklonjenost. Če vam je nelagodno res samo zato, ker se imate luštno ob tem, da on noče nikoli nič zraven, mu pripravite presenečenje. Zbrskajte, kdaj ima rojstni dan in mu pokažite, da vam nekaj pomeni na tak način, kot ga ima rad.

Hah,mto pa je problem… Meni bi bilo tudi nerodno oz nelagodno, ker nisem materialistka in res ne vidim rada na nekdo stalno nekaj nosi in preseneca, niti ce bi bil moj fant, ker se pac pocutim nelagodno… Ok, za roj dan ne recem, kako malenkost recimo, sam tako zmerej pa ni sans… 🙂

Kdaj so si pri tebi doma podarjali nekaj? Je bilo to samo za praznike?

Mene zanima kje bi lahko spoznal lustno punco ki se bi družila .
Vendar jo bi rad spoznal za ples , sprehot , izlete in družbo .
Sporočam ji da ji nebo nikkoli žal da sva se spoznala .

New Report

Close