Pozdravljeni. Mene zanima če je to ful narobe, če sem zafurala celoten dan.. torejjedla sem za zajtrk kos pirinega krulahkim zeliščnim namazom in rezinamparadiznika. Za malico ananasmelonpisc.file,solato z mocarelo,koruzo in paradiznikom ter mlad krompir ocvrt v olju (vem napaka ampak jem kot ostali). Za malico hruško. Za večerjo pa pinjenec,hrenovko in kos pirinega kruha. Naredila pa sem napako in po večerji pojedla 2 kosa rizeve čokolade.. imam zelo slabo vest. Pomagajte prosim.
Pozdravljeni.
Ni slabo samo mali popravek: dan začni z 6,5dl vode nato zajtrk. Ogljikove hidrate in sadje prestavi na dopoldan do 14h, popoldan pa glej da boš jedla večinoma beljakovine. V glavnem jej na tri ure in ne izpuščaj obrokov, tudi če pri roki nimaš nič zdravega je boljše da poješ karkoli kot da izpustiš celi obrok. Uspeh je zagotovljen. Nama z možem je uspeva ob taki prehrani in pomoči prehranskih dopolnil. Shujšala sva vsak po 16kg v nekaj mesecih. SREČNO
Dober trik za sladokusce: vedno kom poješ nekaj sladkega na vrh popi navadni jogurt ali kefir… saj s tem prepoloviš glikemični indeks obroku.
Za več nasvetov mi lahko pišete na: [email protected]
SANELA