Najdi forum

zanima me

Pozdravljeni. Mene zanima če je to ful narobe, če sem zafurala celoten dan.. torejjedla sem za zajtrk kos pirinega krulahkim zeliščnim namazom in rezinamparadiznika. Za malico ananasmelonpisc.file,solato z mocarelo,koruzo in paradiznikom ter mlad krompir ocvrt v olju (vem napaka ampak jem kot ostali). Za malico hruško. Za večerjo pa pinjenec,hrenovko in kos pirinega kruha. Naredila pa sem napako in po večerji pojedla 2 kosa rizeve čokolade.. imam zelo slabo vest. Pomagajte prosim.

Za eno tablico riževe čokolade se boš zredila 1 kg, skupno torej 2 kg.

(sarcasm off)

Jizs krajst, mal pameti in razuma v roke, no.

Pozdravljeni.
Ni slabo samo mali popravek: dan začni z 6,5dl vode nato zajtrk. Ogljikove hidrate in sadje prestavi na dopoldan do 14h, popoldan pa glej da boš jedla večinoma beljakovine. V glavnem jej na tri ure in ne izpuščaj obrokov, tudi če pri roki nimaš nič zdravega je boljše da poješ karkoli kot da izpustiš celi obrok. Uspeh je zagotovljen. Nama z možem je uspeva ob taki prehrani in pomoči prehranskih dopolnil. Shujšala sva vsak po 16kg v nekaj mesecih. SREČNO

Dober trik za sladokusce: vedno kom poješ nekaj sladkega na vrh popi navadni jogurt ali kefir… saj s tem prepoloviš glikemični indeks obroku.

Za več nasvetov mi lahko pišete na: [email protected]

SANELA

mene pa zanima če lahko shujšam 3-4kg v 24dneh?

Seveda lahko…samo glej da se boš lotila hujšanja za čimmanj stresa ker ti bo stresni hormon kortizol pokvaril ves trud, ko je telo pod stresom je tudi hujšanje oteženo če ne skoraj nemogoče…zato dosti ljudi ne more shujšat saj so pod vplivom stresa in telo pod stresom deluje čisto drugače…

New Report

Close