zanima me
v prsnem košu me boli in ful težko diham, hitro se utrudim, bolečine imam od sredine hrbtenice navzgor v levi rami imam mravlince oz. boli me, sej niti razložit ne znam, najraje bi si potrgala žile, na levem očesu imam megleno piko (bila pri okulistu in je vse ok, ful težko berem-mi črke kar bežijo), skoraj vsak dan me boli glava na zatilju in na vrhu, tak občutek imam kot da bi mi v glavi notri vse plavalo, levo koleno mi dostikrat zaskoči in na obeh nogah zadaj na stegnih čutim krče oz. kot bi čutila močan utrip srca, velikokrat me obide slabost na vsake toliko tudi bruham, vrtoglavica…to se mi dogaja že dobra dva meseca…za znoret v glavnem, en dan se mi bo samo zmešalo…
Pri meni se je začelo sredi maja…….dvojni vid, slabost, glavobol…..po kakih 2 tednih so bolečine popustile …ostal je dvojni vid…..
….ne vidim razloga zakaj bi čakala toliko časa….razen če bodo bolečine izginile same od sebe, čeprav to ne bomeni da bo zdej ok …..vseeno moraš k nevrologu…
……veliko počivaj in res vitamini, sadje , zelenjava, ribe…….raznolika zdrava prehranana………močoče se čudno sliši …….ne obremenjuj se z nobenimi stvarmi……..je težko……. urgenci ne vem če boš kaj dosegla……dobi napotnico za nevrologa in od nevrologa za v bolnico…..naredili ti bodo mr glave – nič takega……
…držim pesti zate…..
….si že bila pri nevrologu…..?
Vztrajaj naj te pošlje v KC na nevrološki oddelek….tam bodo poskrbeli zate….ne razumem zakaj bi trpela še celo poletje…..
…mogoče pokliči dr. Kavčič
AMBULATORIJ , ZDRAVNIŠKA ZADRUGA Z.B.O.
SAVSKA CESTA 10
SPREJEMNA PISARNA N.C. (01) 280 32 70
Brez napotnice pa zal ne bo šlo…..
čaw
hvala ti za tole, sem prebrala in morm rečt, da se tud tukaj v teh znakih ANKSIOZNOSTI najdem…ma veš sej sama ne vem več kje sem in kaj mi je…največja fora za moj strah je to, da mi je zdravnica rekla, da gre najverjetneje za MS in potem še no to bova videle septembra in mi dala zaldiar, da lahko sploh normalno preživljam dneve…
mejla pa žal v profilu nimaš tako da ti ne morm pisati