Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje ZANESLJIVOST BABY CHECKA

ZANESLJIVOST BABY CHECKA

10. dan po transferju sem naredila test Baby Check in je bil pozitiven. Hura, mislim, da sem noseča (1. ICSI postopek).V prejšnjih mesecih sem ga že večkrat preizkusila in je bil negativen. Sem se pa zelo prestrašila, ko sem v enem starejšem postu pri Neplodnosti prebrala, da je lahko Baby Check lažno pozitiven. Upam, da to ni res in sem noseča. Kakšne izkušnje imate ve z Babay Checkom?

Če ti je pokazal 10 dan od ET-ja je pozitiven:-)))Najbolj je pa zanesljiv krvni test,ki ti pokaže vrednost hormona.
Test je lahko lažno pozitiven,če ga delaš prehitro.Stop injekcija namreč vsebuje nosečniški hormon,ki je lahko prisoten do 10 dni po stop injek.

Lepo in mirno nosečnost.

[url=http://lilypie.com][img]http://b1.lilypie.com/9jZhp2/.png[/img][/url]

Vsi testi so enako zanesljivi!!!!!!!!!!!!!!
Ni važno ali si vzela baby check ali pa clear blue

Leto po porodu mi je izostala menstruacija in mi je pokazal dve črtici. Še isti dan sem šla na krvno preiskavo in je bila negativna. Ginekologinja je omejala nekakšno zmešnjavo hormonov oz. da se to tudi včasih zgodi.

Opravila baby check test štiri dni pred predvideno menstruacijo, in je pokazal dve črtici…..zanesljiv je tako kot vsi ostali, ki so dražji. Vsaj pri meni je bilo tako.

Test je lahko kvečjemu lažno negativen, ne pa pozitiven. Je pa baby check meni vedno pokazal prav, samo nikoli pa nisem delala testa pred predvideno M.

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/922750.png[/img][/url][url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/av487735.jpg[/img][/url]

Pozdravljeni,

zadnjo menstruacijo sem imela 1 februar 09 in sem naredila 02.03.09 test CB pa mi je pokazal križec vendar je bila navpična črtica komaj vidna, nato sem šla še na krvni tes na rezultatu mi piše Rezultat H1 referenčne točke 1,83, tam so mi rekli da je test pozitiven zanima pa me kaj pomenijo točke??
Kako zanesljiv je krvni test nosečnosti. Ker smo načrtovali me zelo zanima če sem sploh noseča??

hvala in lp

Točke pomenijo samo ceno preiskave v točkah, kar pa je važno samo za zdravnike ki preiskavo naročijo:))

Pozdravljena
Nekje na izvidu ti more pisat kakšen je nivo hormona.Dobro poglej.Nosečnost je nad 50.Prvi dan izostanka menstruacije naj bi bil od 50-100.Potem pa se podvaja na dva dni.SREČNO

Test je lahko lažno pozitiven.

Krvni test ti bo najboj sigurno pokazal.
Jaz sem imela smolo in je test res bil lažno pozitiven po postopku. Ko sem zdravnika vprašala kako je to mogoče,je pa rekel, da zaradi preveč hormonov.

Tudi moj je bil lažno pozitivan.

Oila. Še ena nova čist v pričakovanju! Že pol leta delamo za II črtici 🙂 No, zadnjo menstro sem imela 24.3. in cikel traja 28 dni (zelo redko na 30), torej bi jo morala dobiti 21.4., najpozneje 23.4. pa še kar nič. NO in včeraj popoldne po drugem dnevu izostanka sem naredila Baby Check, ki je bil negativen. Nimam pa čist nobenih predmenstrualnih sindromov!
Kdaj so testi najbolj ziher? Sestre in ginekologi pravijo, da po enem tednu izostanka menstre, a na testih piše “že po prvem dnevu izostanka” 99 %.

Hvala in Lp

Evo, jaz sem test tut naredila dan po izostali menstruaciji-drugače imam zelo redne. Pa sta se pokazali 2 črtici. Za hec sem potem namočila še drugi test iz paketka, pa je pokazal enako. Sedaj čakamo 🙂

Dolenjka: meni je rekla, počakaj še kakšen teden do 10 dni, ponovi test. Če bo še vedno negativen in ne bo menstruacije pa le pridi

oila. Čestitam vsem z II črticama!!! Mi pa še čakamo 🙂

Meni je Baby check pokazal plus že dva dni pred pričakovano menstruacijo in je kazal čist pravilno.

ojlaaa nujno prosim za odgovor!!a je možno da baby check pokaže 1 šrtico, se pravi da nisem noseča, tud če dejansko sem? menstruacijo imam od prvega dne dalje redno na 28 dni, kvečjemu 29.dan zgodaj zjutraj, a zdaj zamuja že 6 dni,pa tud čudno se počutim(utrujenost, rahlo špikanje v jajčnikih in v spodnjem delu trbuha. a drugače kot pred menstruacijo) test sem opravila 4 dan in je bil negativen:( a še vedno upam, sicer odnos,ki naj bi bil”usoden” se je zgodil kakih 8 dni pred predvideno menstruacijo a imam očitno ovulacijo bolj proti koncu:)!!!ima kakšna od vas podobne izkušnje???prosim hellllp kr me že psiha daje :S 🙂 hvala vam v naprej za odgovore in pomoč, in srečno pa čimveč 2 črtic, tistim, ki si to želite!!!ljupčkaaa

Oila. Catja hvala ti, ampak mi ni bilo potrebe čakat, ker mi je po 5ih dneh zamude in po dveh negativnih testih pricurljalo, sedaj pa imam naslednji problem. Prejšnjo nedeljo, 26.4. me je zvilo in malenkost priteklo – rjavo!, naslednji dan pa zelo izbruhnilo. To ni bil običajn ciklus, popolnoma rjavo, skoraj črno, v fino velikih kosih in cel teden boleče. Danes je teden dni in se je sicer umirilo (običajno jo imam 3-4 dni max.), pa še vedno curlja rjavo, s pikicami vmes. Trebuh ne boli tako, da ne bi bilo za zdržat, ni pa prijetno. Je imela katera že podobno situacijo, ker ne želim ginekologinji težit zaradi tega. A je možno, da je prišlo, kljub neg. testom, do SS in se še čistim? Ali je lahko zelo nevarno? Kako sploh zgleda SS?

Punce hvala.

SS zgleda nekako tako kot si opisala Dolenjka. Če se ti je zgodilo to, potem si se sama sčistila in ne rabiš nikamor hodit.

tudi mene zanima, če je ta test res tako zanesljiv

New Report

Close