Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? ZAMUJANJE ZDRAVNIKOV

ZAMUJANJE ZDRAVNIKOV

Zanima me, ali bodo sedaj, ko so zdravniki prekinili stavko, na delovno mesto hodili tudi bolj redno. To pomeni, če na vratih ordinacije piše da začnejo ob 7.00 uri, ali to pomeni, da bodo takrat vzeli v ordinacijo prvega pacijenta, ali bodo šele takrat prihajali na delo ali začeli z pitjem jutranje kavice????
Mislim, da bi se moral g. Kuštrin tudi nad tem zamislil, ne pa da mu po glavi roji samo denar.
Kakor koli pogledaš, mi pacijenti vedno potegnemo takratko.

Lp Maja

Bravo!

Katja

Do omenjenega gospoda moramo biti prizanesljivi. Ima namreč veliko problemov že z napačno izgovorjavo njegovega priimka s strani vseh vladnih predstavnikov, zato je pod hudim stresom in ne more tako globalno razmišljati.

Nekaj nam (pacientom, zdravnikom je že) mora biti jasno:
zdravniki so privilegirana poklicna in družbena skupina;
kot taki se spoznajo tudi na druga področja, kot sta ekonomija in predvsem organizacija;
iz tega sledi, da ne zamujajo, temveč na svojstven način opravljajo delo.

Po mojem je šlo samo za denar. Delam v KC in zanesljivo vem, da se nekateri kirurgi še “tepejo” za dežurstva, ker so menda plačana zelo dobro (vikend na primer dodatnih 70 000 sit). Tudi res je, da niso bili vsi za stavko, a v takih primerih “morajo držati skupaj”. Kuštrin pa trdi, da so z dežurstvi preobremenjeni. Zakaj pa se potem “grebejo” zanje, če so preobremenjeni. Celo bolni se prikažejo v službo in hodijo po oddelku z masko na nosu, ker, tako sem slišala enega zdravnika povedati drugemu “se mi ne splača biti doma, veš koliko dobim, če sem tu!” Kaj pa bolnik,ki se lahko še dodatno naleze? Čez osebne zdravnike v ZD pa, vsaj iz mojih izkušenj, samo pohvala. LP, Aneta

Ja, ta Primorec je sin od župnika in morda že zaradi tega poln težav. Sem mislil, da župniki ne smejo imeti spolnih odnosov in otrok. Morda je pa pravoslavni kristjan. Sicer pa Kuštrin pretirava. Po Šempetrski bolnišnici hodi kot en pav in samo gleda, če ga bo kdo opazil in se mu mogoče priklonil do tal, ali kaj?!

New Report

Close