Zamujanje menstruacije
Hvala vam za odgovor. Test nosečnosti je bil negativen 21.1.2021. Potem pa od takrat naprej nisem imela spolnih odnosov…Če se seveda pod spolne odnose ne šteje to da me je fant 22.1.2021 zadovoljeval…(prst mi je dal v nožnico) Prej mu ni prišlo oz. se ni dotikal sperme…Vem pa da si ga je šel z roko umiti pod vodo…Je kaj potem lahko zašlo noter…(glede na to da če bi bilo kaj na roki se je ubrisal z brisačo?)
Pozdravljeni,
menstruacija se mi je začela 15.2 in je trajala do 23.2. 21.2 torej med Menstruacijo sva z fantom šla skupaj pod tuš…Penisa ni dal v nožnico in ko mu je prišlo je sperma stekla stran od mene…Me pa zanima ce bi na tak nacin lahko prislo do zanositve saj je danes ze 35 dan cikla, dobim jo ponavadi okoli 34 dne…Imam bolecine v spodnjem delu trebuha in bolece prsi?
Pozdravljeni,
25.2.sva s fantom imela prvi spolni odnos ki je bil nezaščiten. 17.3 pa sem prvič šla h ginekologu, ki mi je predpisal KT ampak jih nisem vzela na 1. dan menstruacije. Menstruacije še do sedaj nisem dobila nimam pa nobenih simptomov za nosečnost. Testa za nosečnost pa tudi nisem opravila. Ali naj preneham jemati tablete do menstruacije ali jih naj še naprej jemljem.
Hvala za vaš odgovor
Pozdravljeni,
Stara sem 26 let. Do sedaj sem imela redne menstruacije na 28dni, traja pa 4-5dni. Imam rednega partnerja (6 let).
Januarja sem imela umetno prekinitev nosečnosti, menstruacija je potem redno nastopila 23.2. in naslednja naprej točno na 28 dni še 23.3. in potem 20.4.
Zaradi neželjene nosečnosti, ki se mi je pripetila kljub uporabi kondoma imam kar velik strah pred spolnim odnosi, sploh ker sva takrat uporabljala zaščito in ne vem kaj je šlo narobe. Nosečnosti res nisem pričakovala. Vsak mesec tako s strahom čakam, ali bom dobila menstruacijo, ali ne. Po zadnji menstruaciji sem imela spolni odnos le 30.4 in 6.5. obakrat sva uporabila kondom, potem me je zgrabil nek strah in nisem želela več. Kljub uporabi kondoma, me je res strah, da bi se zgodba ponovila in sem potem 14 dni težko pričakovala menstruacijo na 18.5, vendar je še nisem dobila. Zamuja mi 3.dan. Že 18.4 sem naredila test nosečnosti, ker me je res grabila panika in sem se želela pomiriti. Bil je negativen. Potem sem test ponovila še 20.5 in danes. 2x sem uporabila test z občutljivostjo 25 mIE/mI, 1x z občutljivostjo 10 mIE/mI. Je še prezgodaj za test, ali lahko testom zaupam?
Zelo me skrbi, tudi težko spim, tako da sem razmišljala, da bi lahko tudi stres vplival na zamudo. Ampak do sedaj sem bila že kdaj pod stresom, pa mi menstruacija ni zamujala.
Lep pozdrav