Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Zamujanje menstruacije

Zamujanje menstruacije

Živjo,
spolni odnos sem imela 10.10 bil je zaščiten in ko mu je prišlo ga je dal ven kljub kondomu…naslednji dan sem dubila menstruacijo…ker sem zelo panicen tip me zanima koliksna je moznost da je prislo do cesa…menstruacija mi je zanumuja oz. je predvidena sele 10.11. Hvala za odgovore

Živjo!

Če ste naslednji dan dobili menstruacijo, potem do nosečnosti praktično ne more priti, saj ste bili že daleč mimo plodnih dni. Polega tega sta uporabila kondom. Sicer pa se nosečnost preverja s testi za nosečnost, če vas že tako skrbi…

Matjaž

Hvala za odgovor… Test je bil opravljen danes zjutraj in bil je negativen☺️

heyy!!
imam vprasanjee…1.1.2021 me je fant s penisom samo bozal po predelu vagine in enkrat je sel mimo noznice tudi trajalo je malo casa ni ga dau notri po temu sem sla lulat in se umiti…je kaksna moznost zanositve ni ga dau notri in tudi ni mu prisoo…Hvalaa

Hey!

Na tak način ne more priti do zanositve, v bodoče pa le poskrbita za zaščito.

Matjaž

Danes sem dobila menstruacijo. Sicer je šele prvi dan vendar izgleda precei bleda. Je to lahko vzrok morebitne zanositve?

Danes sem dubila menstruacijo. Sicer je sele prvi dan vendar izgleda dokaj bleda. Je to lahko znas zanositve. Mojo zgodbo namrec ze veste

Z barvo krvavitve se ne ugotavlja nosečnosti. Če ste res tako v skrbeh, potem pač naredite test za nosečnost.

Matjaž

Hvala. Vendar hotela sem vas vprašati za možnosti?

Saj to sem vam že zapisal v prvem odgovoru…

Matjaž

Hvala. Torej sem lahko mirna in je menstruacija sama po sebi sibka?

Pozdravljeni,
Je sploh smiselno opravljati test med menstruacijo?

Kako to mislite, če je smiselno? Če imate menstruacijo (in je ta krvavitev res menstruacija), potem niste noseči in testa ne rabite. Če ste zaskrbljeni, v dvomih itd. ga pač opravite. Sicer pa menstruacija ne moti testa, zakaj bi ga? Bo test pač negativen.

Matjaž

Kako pa naj vem da je krvavitev res Menstruacija?

Tukaj ni enoznačnega odgovora, recimo nekaj v stilu: če hodi kot raca in se oglaša kot raca, potem je to najbrž res raca.

Matjaž

Torej ce traja ze 6 dni je vrjetno menstruacija?

Živjo !!
1.1.2021 me je fant s penisom pobožal po vagini ni ga dal notri. Vmes sem imela 12.1.2021 menstruacijo, clear blue test nosecnosti tisti ki kaze tedne pa sem naredila 21.1.2021.(pokazal je negativno) Sedaj mi menstruacija zamuja 1 dan..Je možnost da sem noseča?

Živjo!

Dobili ste menstruacijo, test pa je negativen. To vam ni dovolj?

Matjaž

Da, zdi se mi dosti. Vendar me zanima zakaj mi zamuja?

Ne vem, zakaj zamuja. Mogoče ste imeli ovulacijo kasneje kot običajno, pa bo tudi menstruacija nastopila kasneje? Včasih se zgodi, da nastane luteinska cista (nenevarno), ki odloži nastop menstruacije. Pa en dan niti ne smatram za zamudo. Menstrualni ciklus tudi ni japonski vlak, ki prihaja na postajo na minuto natančno. Dokler so menstruacije v nekem razumem okvirju, nekaj dni gor/dol, se nima smisla sekirati, tudi če kak mesec zamuja. Važno je, da je test nosečnosti negativen in to je to.

Matjaž

New Report

Close