Zamujanje menstruacije
Pozdravljeni.
23.4. sem imela zaščiten spolni odnos s kondomom. Kondom ni počil niti ni ostal v nožnici, vse je bilo normalno. Menstruacijo sem nato dobila 9.5. in je trajala do 13.5. Sedaj bi jo morala dobiti 6.6. vendar je še nimam. Ali bi me moralo skrbeti? Ponavadi jo dobim na 28 dni, mogoče en dan prej ali en dan kasneje, tokrat pa mi zamuja že dva dni.
Hvala za odgovor.
Pozdravljeni!
Tudi jaz imam eno vprašanje, ki me muči že nekaj časa. V aprilu menstruacije nisem imela in sem jo dobila komaj 3 maja, pač je zamujala en mesec, ker načrtujemo novega člana sem bila potem 2 junija naročena pri ginekologu. Vendar se mi je že 31 maja pojavil rjav izcedek, vmes pa je bilo tudi malo krvi zato mi ginekolog pri pregledu ni mogel vzeti brisa, po UZ pa je tudi rekel da je sluznica odebeljena vendar, da verjetno ni nosečnost saj vidi kri v izcedku. No naslednji dan po pregledu torej 3 junija izcedka ni bilo več in ga do danes tudi ni, ne izcedka ne menstruacije. Testi nosečnosti so bili negativni, imam pa zadnje dni nekakšne krče v spodnjem delu trebuha. Bi krči lahko pomenili, da bo menstruacija prišla? Če je ginekolog videl da imam odebeljeno sluznico bi morala menstruacija verjetno priti? Oziroma zakaj je bila sluznica odebeljena glede na to, da menstruacije še nisem dobila… Je možno da je bil tisti 3 dnevni izcedek z malo krvi dejansko menstruacija?
Že v naprej hvala za Vaše odgovore.
Zivjo, stara sem 15 let prvo menstruacijo pa sem dobila letos januarja.Manstruacije potem nisem dobila marca in aprila, maja sem jo, sedaj je pa še nisem dobila.Ali je s tem kaj narobe ali je to samo neredena menstruacija, kot pravijo, da se prvo leto po prvi menstruaciji -menstruacija še “ureja”
Že v naprej hvala za odgovor
Pozdravljeni,
24.6 sem normalno dobila menstruacijo( cikl traja 32 dni), ki je trajala do 1.7 nato sem imela spolni odnos in je menstruacija zamujala (test bil negativen) dobila sem sele 4.8. – 11.8. (Cikl trajal 41 dni). Pa sem spet imela zasciten odnos po tem in tokrat zamuja ze 3dni. Ali je mozno da vaje kot so trbusnjaki, pocepi ipd vplivajo na to? Ali bi me moralo skrbeti? Hvala za odgovor
Pozdravljeni
KT Jazz jem že več kot pol leta, menstruacija je bila vedno redna, ta mesec pa menstruacije nisem dobila. S fantom sva imela spolne odnose, tablete pa sem vedno redno jemala. Zanima me kaj bi lahko bilo narobe? Ali bi bilo bolje da se obrnem na svojega ginekologa? Testa nosečnosti še nisem delala, menstruacija mi zamuja 6 dni.
Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam
Pozdravljeni,
KT jemljem ze vec ko 2 leti in vedno imam menstruacijo po najbev treh dneh prenehanja jemanja KT..ta teden pa je sploh ni..sepravi da bi jo morala dobiti najkasneje v sredo pa je do danes se nk..zanima me ali naj zacnem z novim paketom kljub temu da menstruacije vmes ni bilo.? Me pa cel cas zelo zvija kot da se bo pojavila in nic..
Pozdravljeni.
Zadnjo menstruacijo sem imela od 20.9. do 25.9. Zdaj je 26.10 in moje menstruacije še kar ni. Mogla bi jo dobiti že 18.10., zdaj mi zamuja že 9 dni! Moje bradavičke so nabrekle in na bradavički je takšen “gresast” bel izcedek, ki se sicer ne pozna na modrcu. Imam bolečine v jajčnikih in močen beli tok. Povečal se mi je tudi apetit. Drugače jemljem KT ampak to se mi še ni nikoli zgodilo! je možnost , da sem noseča?? Ali je kaj druga?
Pozdravljeni!
S fantom sva imela 28.9. zaščiten spolni odnos s kondomom, ki ni počil, a sem vseeno čez dve uri vzela še tabletko Escapelle. Nekaj dni po tem sem imele krvevitev podobno menstruaciji, ki je trajala okrog pet do sedem dni, 14 dni nazaj pa sem imela le krvav izcedek, ki ni trajal niti en dan. Naredila sem test nosečnosti 14 dni po spolnem odnosu, ki je bil negativen in še enega nekaj dni nazaj, tudi ta jebil negativen. Menstruacijo bi morala dobiti že 20.10. pa je še zdaj nimam, drugače so moje menstruacije redne vsak mesec priblizno isti dan. Bi me moralo kaj skrbeti? Ali naj obiščem ginekologa? Najlepša hvala za odgovor….