Zamrznjenčki MB julij 2015
Živjo Posvet…
Tudi za mano sta dva IVF- ja., žal neuspešna…zdaj pa po zamrznjenčka 😉 ne vem kdo ti je to povedal, a mislim da tu ni nekega zagotovila, da je oploditev z zamrznjenimi zarodki manj uspešna. Dve moji kolegici sta rodili zdrave štručke v tem letu ravno z zamrznjenčki ;-)…. Kar pozitivno….. Koliko zamrznjenčkov pa te še čaka ?
Lep večer ti želim….
Hojla,……….kolikor sem prebrala na netu, da so sveže celice boljše…….čakajo me še 3 zamrznjenčki, upam, da so dobre kvalitete in da se bodo obdržali, da ne bom ostala brez transferja…………pri meni je problem v celicah, vedno jih imam malo in slabše kvalitete, zato sem imela transfer vedno 3 dan, imam nizek AMH in visok FHS. Kaj pa je s tabo?
Čer….:-)
Naju pa čakata dva zamrznjenčka….meni razloga za neplodnost niso postavili. Pri diagnostnični laparoskopiji niso našli nič, naj bi bilo vse BP, na odpustnem listu pa je pisalo fantomska neplodnost….hahahahaha….da pokneš od smeha. Kar so mi kasneje prevedli, da naj ne bi bilo razloga zakaj ne morem zanositi naravno 🙂
Po treh letih v Lj- Leonišče, se presedlala v Mb. Tu pa pravijo, da imam menda PCO sindrom….kdo bi vedel…. Ovulacije imam svoje, cikluse redne, jajcevodi normalno prehodni, maternica lepa :-)… Moj ima super migetavčke..a žal do danes do zanostive ni prišlo 🙁 kdo bi vedel kaj je razlog…Probala pa vse kar si mislim, da obstaja…
Zdaj greva pa v nove boje. V prvem poslopku Ivf sva imela dva zarodka in so mi oba vstavili ( celic pri punkciji 10), a žal se nista prijela 🙁 zdaj v drugo imava vsaj to srečo, da naju dva čakata.
Koliko časa pa se že vidva trudita ?
Pozdravljene,
Tudi jaz sem se po petih letih iz UKc-LJ prestavila v MB. Trenutno je tole moj 4 postopek. Žal nisem imela zamrzjenčke,so mi pa vstavili lepe 2 celice. Trenutno je danes moj 11 dan od ET,ampak se bojim da bo slo vse k vragu,ker sem dobila temno rjavi izcedek zraven pa se mal rdecega. Tak da bomo vidli.
Držim pesti za vse vas….�
Pozdravljeni obe…več nas je bolj je fajn in ob klepetu nam bo čas hitro minil …
Živjo pikica88 . Ne še obupat….dokler se ne vsuje zares -je še nekaj upanja…imaš kaj zamrznjenčkov? Držim pesti, da bo vse ok in sta se pikici prijeli….sam ne obupat !
Posvet- a vedno vstavijo dva zarodka? Res je, da me še nikoli ni nihče vprašal 🙂 se odločijo kar sami 🙁
Od jutri naprej začnejo spet naročati….samo še na M počakam in gremo po pingota ….
Pikica88 drži se……..tako kot je rekla Pikavelika32 dokler se ne usuje ni za obupat.
Pikavelika32 po 35 letu vstavljajo po dve celici, ampak lahko zavrneš, tako da ni problema, če bi rada samo enega. Kako te ni nobeden vprašal, saj ko izpolnjuješ papirje pred IVF, napišeš koliko zarodkov želiš imeti vstavljenih in pa preden greš na transfer, ko zveš, koliko se jih je oplodilo, ti predlagajo, ali vstavijo dva, ali enega, ti pa se moraš strinjati, se pravi imaš možnost izbire. Tako je bilo vedno pri meni.
Vidim, da si na tekočem, glede naročanja v MB :)……….tudi jaz počakam M, pričakujem jo okoli 12, potem pa se tudi sama naročam 🙂
Čer…
Hmmmm….mene v Ljubljani ni nihče nič vprašal. Poklicali so naju v pisarno peti dan, ko sva prišla na vstavitev. Rekli so da imava dva zarodka, eno blastocisto in eno morulo in da mi bodo vstavili oba ..in to je bilo to. Zdravnica je še mrtvo zladno rekla citiram…če nimata nobenih vprašanj več se tukaj podpišita in se pojdite preobleč 😉 sem morala ravnokar moža še enkrat vprašat kako je bilo…..aja- pa nisem stara 35 let 🙂
Pikica88- kako si kaj? Kdaj imaš krvnega?
Ooooo hojla……….če se bova, pa morava obvezno na kavico hihihihi……jaz jo sicer (ne) pričakujem v četrtek, petek, potem pa pokličem dol……….malce me skrbi, da jih ne bom dobila po telefonu, pa sej verjetno, če jim mail napišem bo tudi ok, sej te naročijo šele čez 6-8 dni, če sem prav razumela. Pa Metka naj bo tokrat zadnje srečanje kaj praviš?
Pozdravljene sotrpinke,
Jaz sem imela v avgustu neuspešen drugi postopek, v prvem sem imela 4 zamrzjenčke, ampak vedno neuspešno.
Zdaj moram počakati do oktobra, da grem na histeroskopijo, nato pa novembra po zamrzjenčka.
Po vseh poskusih sem že skoraj izgubila vso upanje, enostavno ne vem kaj še lahko storim.
Ta mesec grem še na genetske teste – ali je katera morda bila?
Vso srečo vsem
Posvet, ja, morš bit kr vztrajna pri klicanju. Meni je zadnjič uspelo v (pazi to…) 100-tem poskusu (ja, ob tem izjava “100-krat sem te klical/a dobi nove razsežnosti) 😛
Drugače pa bi že skoraj lahko dobili kartico zaupanja od UKC MB 😛 šalo na stran…resnično upam,da bo tokrat zadnjič…oz. naj se vsaj en od teh 10ih pingvinov, ki jih imam na voljo, prime. Res mi ni do tega, da bi se spet špikala.
tara33…welcome to the club.. čeprav sem prepričana, da nisi ravno vesela, da si v naši družbi 😛 tudi jaz sem že razmišljala o histeroskopiji, jih poznam kar nekaj, ki so (po naravni poti) zanosile po histeroskopiji. Nočem pa bit nekaj pametna in predlagat zdravnikom kaj in kako…sem vseeno mnenja, da je vsak strokovnjak na svojem področju. 🙂
Upanje24, še na nogah drži pesti…za vsak slučaj 😛