Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost zamrznjenčki brez stimulacije kateri uspelo

zamrznjenčki brez stimulacije kateri uspelo

se opravičujem jooj kako sem to napisala, se vidi da je bil dan stersen.

Ula, ne, super si napisala. Tudi mene čaka v bližnji prihodnosti ETZ in sem bila tvojega sporočila vesela in zdaj sem pomirjena, ker vem kaj me čaka! Hvala!

Žal mi je pa zate in da tokrat ni uspelo. Kaj so ti kaj rekli? Že veš kaj te čaka, kdaj maš naslednji postopek?

No upam da sem vama res pomagala kaj z informacijami. Jaz 🙁 ja moram čakati do avgusta upam da res da bom prišla takrat na vrsto bomo morali iti v postopek s svežimi zarodki,saj sva ostala brez zammrznjenčkov :(.

Ula, saj potem bo pa kar hitro vse tuki. Zdaj bojo dopusti, si malček odpočiješ, nabereš novih moči in pol pa akcija 🙂

Jaz grem junija po moje pingote, jih imam 4. Upam, da se bo vsaj 1 odločil in ostal pri meni…

Bom držala pesti da bo in boš na koncu zagledala ++++++.

Ula hvala, super si to napisala. Avgusta pa držim pesti, da vama upe 🙂

Hvala ja upam da nama bo uspelo v avgustu.

Meni ni uspelo, je prišla M na 29. dan od zadnje M.

Nimamo več Z, zato po novo napotnico in vse še enkrat.

Srečno vsem.

Punce, a kri pa nič ne čekirajo? Se dela samo O teste in ko je pozitiven je potem dovolj, da pride do ETZ-ja? Če je sluznica primerna, seveda…

Ja tako je v Mb ti ne kontrolirajo krvi imaš uz in nato dobiš ovul. teste in ko je pozitiven jim javiš in potem ti vstavijo zamrznjenčka,kako je drugje pa ne bi vedela.

New Report

Close