Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost zamrznjenčki brez stimulacije kateri uspelo

zamrznjenčki brez stimulacije kateri uspelo

Pozdravljene,

Ponovno odpiram temo,saj vem da je bilo že nekaj napisano ampak kar ogromno sem zasledila da je bilo na zamrznjenčke z stimulacijo,pa me tokrat zanima,če je kateri uspelo brez kakršnekoli stimulacije v njenem normalnem ciklusu zanositi z zamrznjenčkom,ter kakšne je ob tem imela znake, in če ji je test en dan pokazal minus nato pa le plus. Sem sama sedaj v tej situaciji in potrebujem malo spodbude. (uspelo enkrat z svežim zarodkom, zanosila z enojajčnima fantkoma,ki pa sta se od mene poslovila pred pol leta v starosti 21 tednov :((. )

Lp

Jaz sem tak primer. Trenutno sem v osmem tednu. Znakov nisem imela drugih, kot pa enake kot pred menstruacijo. Zelo so me boleli jajčniki.

Najprej čestitke:).
Kdaj si pa delala test? jaz ga še nisem me je preveč strah sem pa 9 dan po et dveh zamrznjenčkov, in ne upam preveč upati,ker mi z zamrznjenčki do sedaj nikoli ni uspelo:(.

Test sem delala 10 dan. Ne skrbi, zamrzjenčki so borci 🙂 koliko so ti jih vstavili?

Uff upam da so res borci tudi moji. Meni so na mojo željo vstavili dva čeprav se zavedam kaj pomeni nosečnost z dvojčki saj se prejšnja ni obnesla dobro a si tudi po drugi strani želim dvojčke če pa bi se prijel vsaj eden bi pa tako bila presrečna.

O, držim pest, da se dobro izteče. Jutri pa le pogumno naredi test.

Se preveč bojim da bi se prikazal minus in da bo vsega konec:(.

zdravo

od včeraj 22.4. imam pri sebi 2 zamrznjenčka iz leta 2009, v postopku brez stimulacije, v naravnem ciklusu

januarja mi z enim Z v isto naravnem ciklusu ni uspelo

v skupini teh Z, pa je v stimuliranem ciklusu z enim vstavljenim svežim zarodkom na 5. dan leta 2009 prišla poleti 2010 naša punčka, ki bi ji sedaj radi dali bratca ali pa sestrico

dva Z sta sedaj pri meni, ker sta bila skupaj v isti slamici

test krvi imam 7.5., sem pa na GK LJ

test bom doma delala 1.5., na 10. dan, da bom čez praznike vedela

javite se kaj, ostale

lp

Tako pa sem si upala delati test na 10 dan po et pa sem zelo zelo žalostna:(((( ni pokazalo druge črtice žalost nepopisna da ni uspelo:(((.

Ooo ula, žal mi je 🙁 poskusi čez kakšen dan še enkrat, mogoče si pa še prehitro naredila.

Ne nažalost sta se moja dva pikeca poslovila od mene sem danes dobila rjav izcedek samo še čakam da se bo vlilo :(((((.
Ali mogoče katera ve kako dolgo se čaka na naslednji postopek s svežimi zarodki, koliko časa in sicer v Mariboru?

:(((( žaal mi je. Za čakalno dobo pa ne vem.

Pozdravljene

zanima me kdaj lahko grem spet po zamrzljenčke, saj sem imela transfer zamrzljenčkov ta mesec ampak žal ni uspelo.

ula a si imela transfer 14. ?

Pozdravljena Elaa,

Kako pa veš da ni bil uspešen et si dobila to nezaželjeno menstruacijo?
Ja sem imela et na 14-tega,kaj ti tudi? Po možnosti v Mb?
Po zamrznjenčke sedaj v Mb, lahko greš,če nisi imela stimuliran postopek,naslednji mesec ko dobiš menstruacijo in enaka procedura kot tokrat.

Lp,Ula

Ja nažalost sem dobila 🙁 Nisem imela nobenih rjavih izcedkov samo v petek se je ulilo in sem drug dan test naredila pa je bil negativen 🙁 prejokala cel dan 🙁
Ja jst sem tudi imela 14. tega v Mb. Pol sma bile verjetno skupaj.

A lahko grem že zdaj po tej menstruaciji? Upam da ja.
kateri je pa tvoj postopek?

Škoda da ni uspelo :(,vem preveč dobro kako boli.Ja te sva bile tako skupaj tam,ja jutri tako morava iti dati kri in bodo povedali kako in kaj. Tako ti povem to je bil moj 2.ivf ki je uspel z svežim zarodkom,zanosila vstavili en zarodek ki se je nato v meni delil in smo ugotovili da sem noseča z enojajčnimi fantki veselje nepopisno a se zgodila tragedija ko sta me v 21 tednu zapustila. (tako v 1.ivf,kot v 2.ivf sem imela še po tri zamrznjenčke,vendar mi nikoli ni uspelo zanositi z njimi,samo z svežim,ki pa sem jih zgubila pred pol leta.
Ne,mislim da sedaj ne boš morala iti,vsaj do sedaj je bilo tako,da so rekli kakor dobiš naslednje perilo greš v postopek tako je bilo pri meni.

Ja res je. Sem že čist obupana. A še imaš zamrzljenčke al greš v novi postopek?

Jaz sem pa upala, da bom lahko šla že zdaj. Jutri pa verjtno da ne bom šla na krvnega, ker tak ni uspelo.
A si ti še kaj drugega pila razen folne kisline?

Te popolnoma razumem, jaz sem že tudi skoraj čisto na dnu,ker ne uspe. Ne na žalost sva porabila že vse zamrznjenčke, po eni strani tako bolje ker tudi če jih imam ne uspe z njimi:(.
Ne vem jaz sem vedno šla na krvnega tudi če ni uspelo že z razloga da so mi povedali kako in kaj nameravajo narediti naprej, ne vem bi ti svetovala vseeno da greš, odločitev pa je tvoja, jaz bom sigurno šla. Jemala pa sem zraven folne še matični mleček, pa omega 3 maščobe a na žalost brez uspeha:( saj ni prineslo želenega učinka.

Dekleta, kako pa poteka postopek z zamrznjenčki brez stimulacije v MB. Jaz bom šla tudi kmalu pa mi bodo informacije prišle prav 🙂

Tako pa še danes šla potrdit na krvnega kar sem že tako vedela:(((.

Anonimna Jst za postopek brez stimulacije v MB vsaj vsakokrat do sedaj pri meni je bilo tako ,da ko sem dobila menstruacijo prvi dan sem poklicala v ambulanto,nakar mi je sestra rekla da me bodo poklicali oziroma poslali preko e-maila termin za prvi uz,ki je bil na 9 dan menstruacije, vendar bosta morala iti oba s partnerjem zato da bosta najprej podpisala za postopek,potem boš pa ti imela uz. Prideš tja tisti dan in ti naredijo uz,ter dobiš za domov ovulacijske testerje,lahko da boš enega morala že tam narediti,če bodo folikli dovolj veliki. Ko pa bo tale ov. test pozitiven pa ponovno pokličeš v ambulanto in ti potem tako kot na začetku dajo termin za et. Na dan transferja ponavadi se pride ob 13:30 uri razen če je vikend ali praznik potem mislim da je ob 10 uri,počakaš v dnevni kliniki,kjer ti potem povejo če so preživeli odmrznitev in se preoblečeš in te pelje v prostor kjer so postelje in si tam eno izbereš,ter čakaš da te pokličejo na et. Po et-ju pa še dobiš inekcijo bhcg za podporo in ti povejo kdaj prideš na odvzem krvi. Tako to je vse upam da sem ti lahko kako pomagala z informacijami,pa da ti uspe.

Lp,Ula

New Report

Close