Najdi forum

Ne vem a človek ko pride v srednja leta postane zamorjen al kaj ampak tale forum
je pa prava mora. Sama jeza in slaba volja!

Emkrat sem šel mimo Kliničnega centra. Kamor sem pogledal,vse so bile noseče ženske. Pomeni,da so na svetu vse samo noseče ? Sem prihajajo ljudje s problemi, tisti,ki jih nimajo,ne hodijo sem.

Bravo MihaX, vzel si mi besede z jezika.

Lp
Pia

Jaz se pa kar malo s Piko strinjam. Sploh se mi zdi, da je tako od zadeve “marelica” dalje, da ne najdemo in ne najdemo prave niti, kar nekako zaprti smo postali.

Mislim, da nas je sonce preveč ogrelo in nam v glavah kar lepo vre. Vednar pa, dokler se nam ne bo kadilo nad ušesa in ne bomo pihali kot ekonom lonci, je še v redu. Lep vikend.
Lena

Malo se dolgočasimo. Zamorjencev pa nisem opazil. Gremo se čvek čvek pa bla bla pa mine čas.

Sicer tudi jaz tega, da smo tle sami zamorjenci nisem opazla. Ampak, veš kaj, če tako misliš dobrodošla v klubu. lp

JA mis čisto se strinjam od afere ‘Marelica’ naprej so ljudje postali bolj zaprti. Prej so ljudje pisali svoje probleme, sedaj pa se pa vsi samo še pogovarjajo o avtomobilnih in drugih neosebnih temah.

Ja, veš, da se tudi meni zdi tako. V bistvu smo dali “skoz” eno kar težko sceno. Pravzaprav, precej ekstremno in mislim, da res rabi miniti malo časa, da se vzdušje stabilizira.

Mogoče pa smo že vse aktualne teme predebatirali?

Najprej so prišle tiste ta vesele, zanimive, potem pa se je počasi začelo vse spuščati na to raven, ki je danes.

Bravo pika !
Jaz rada skočim še malo na mlajšo stan ,tudi tam je včasih zanimivo !

cao

lucija

New Report

Close