Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja žametne hlače na naramnice v Lj.

žametne hlače na naramnice v Lj.

A je katera že videla kakšne žametne hlače na naramnice v Ljubljani? Odpravljamo se po nakupih, pa nismo preveč zagreti za iskanje. Pravzaprav me zanima, če imajo že jesensko robo po trgovinah, da ne bi šli zastonj v Lj..

Ne vem za katero starost iščeš. Jaz sem mimogrede v Leclercu videla žametke z naramnicami od 6 mes dalje za, če se prav spomnim, 2.600,00 sit, v BC ne vem sicer katere firme pa za 2.800,00. Nisem se ustavljala in ti ne vem povedati za kvaliteto in mehkobo žameta. Imajo v BC tudi hlače od 5.500,00 dalje. Bo kar treba v trgovine. Tudi mene še to čaka pa se kar ne spravimo. Poleg tega sem pa tudi v Quelle videla prav luštne modele. Kaj vem. Stvar presoje.
Dober nakup in malo poročaj, če boš odšla v lov za garderobo.
R

nasemu junaku jih je sesila babica – so super, s karirasto obrobo, zepki. mali zgleda pravi “Jack”. jih bo pa kmalu prerasel (3,5 m).

skratka, cene v trgovinah se zdijo pretirane; ceimas malo spretne roke ali poznas koga, ki zna sivati …

Mi smo dobili zelo luštne žametne hlače z naramnicami v trgovini z rabljeno otroško opremo Mulc in Smrkoin. Cena pa je bila od 800 do 1.500 SIT. / velikost za 6-9 mesecev.

New Report

Close