Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Zamenjava manjših prsnih vsadkov z večjimi

Zamenjava manjših prsnih vsadkov z večjimi

Pred 6 leti sem si dala povečati prsi, vendar že takoj po posegu mi je bilo jasno, da to ni to,kar sem pričakovala. Moji vsadki so sicer 450 ml, ampak sem zelo visoka in ne ravno vitka ženska, zato na meni izgledajo prsi popolnoma ‘povprečno’, za slabo c košarico.Že več let sem s svojimi vsadki zelo nesrečna in neprestano razmišljam o tem, da jih menjam za večje. V Mentorjevem katalogu prsnih vsadkov sem videla, da so največji 800 ml. Zanima me, ali kje v Sloveniji operirajo s tako velikimi vsadki in ali je taka menjava na splošno sploh možna. Ali operacija poteka skozi enak rez (pod prsmi) in ali je to res, da taka operacija stane več kot pa prvo povečanje.

Pozdravljeni,
velikost vsadkov je resnično številka, ki ne pove veliko o dejanski velikosti prsi, saj je mnogo odvisno od vaše višine, oblike in proporcev telesa ter obstoječe količine žleznega tkiva. Na naši kliniki vedno napravimo 3D simulacijo, kjer si velikost in obliko vaših novih prsi lahko ogledate in se odločite, ali je velikost prava.
Uporabljamo vsadke Motiva, ki imajo razpon velikosti do cca 800ml, a je, kot rečeno, odvisno od vaših želja in možnosti.
Menjava je seveda možna, a je potreben skrben pogovor pred posegom, saj velike prsi s seboj prinesejo tudi kakšno morebitno težavo več.
Cena ponovne povečave se od prvotne povečave, vsaj pri nas, ne razlikuje veliko.

Lep pozdrav,
Nevio Medved, dr. med.
specialist plastične kirurgije
MedvedVišnjar estetska klinika

Medved Višnjar estetska klinika Nevio Medved, dr. med, specialist plastične kirurgije Igor Višnjar, dr. med, specialist plastične kirurgije Cesta v Mestni log 55 Ljubljana + 386 31 858 905 [email protected] www.medvedvisnjar.si
Objava čaka odobritev

New Report

Close