Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje zamenjava ginekologa in kakšni so vaši ginekologi

zamenjava ginekologa in kakšni so vaši ginekologi

Rada bi zamenjala ginekologa. Ginekolog, ki ga imam sedaj je vodil že moji dve nosečnosti, pa sva skupaj komaj pripeljala do konca nosečnosti (nikoli si ni vzel čas za pogovor, vedno je obremenjeval zaradi mojih odvečnih 10 kg, morfologija je bila zelo kratka…). Sedaj sem ponovno noseča, pa imam strašne travme, ko pomislim da bom morala zopet k temu ginekologu. Prosim svetujte mi na katere dobre ginekologe v Ljubljani in njeni okolici se lahko obrnem. Hvala

Jaz sem full zadovoljna z Jadranko Domazet Fink iz Fužin. Pa tudi medicinski sestri sta zelooo prijazni. Jaz sem z njimi več kot zadovoljna.

Zelo v redu je Urško Gašper Oblak iz Fužin (ZD).Se zelo posveti,vse razloži,nosečnicam se posebej zelo posveti..

jaz sem v leonišču zraven porodnišnice…
sem imela tudi 10 let isto – sej nisem imela pripomb, ampak navdušena tud nisem bila…letos sem slučajno prišla do dveh mlajših zdravnic, skoraj začetnic in sem bila obakrat navdušena nad natačno obravnavo in pozornostjo, ki je prej nisem bila deležna… pri eni od teh dveh sem kar ostala – dr. Steblovnik Lili je ena, druga pa je dr. Mojca Grebenc….

če se pa kaj zakomplicira je pa v leonišču itak še ogromno drugih, pa tud za nasvet drug drugega radi vprašajo… pa na morfologijo me je itak poslala k zdravnikom, ki so v porodnišnici prav za to zadolženi…
pa še čakam nikoli več kot pol urce, ker še ni zelo zasedena.zelo priporočam – pa še to, sem kar tečna pacientka najbrž in hočem velik vedt…

Ga še nisem pogruntala. Enkrat je bolj mrk, drugič je bolj zgovoren. No, priznam, pred nosečnostjo je bil med rutinskimi rednimi pregledi res bolj tih, zdaj pa odkar sem noseča pa je kar tak…dobrovoljček…do zdaj! Ne hvali dneva pred nočjo. Če ne bo šlo, bom menjala. Zakaj bi imela travme, menjaj, saj ni tvoj starš!

Hodim k dr. Babnikovi v Dravlje. Meni se zdi zelo OK, odgovori na vsa vprašanja, posveti se, ob sebi ima zelo dober UZ, tako da sem tudi na vsakem pregledu na UZ (imam normalno nosečnost, ne rizično) – slikce dobim vedno, NS in morfologijo sem lahko delala kar pri njej (ima licenco za NS) in je vse pregledala zelo natančno, zdi se mi skrbna, tako da imam zaupanje vanjo. Je pa res, da sem bila v prvi nosečnosti pri enem dr., ki je po moje stručko na kvadrat, ampak psihologijo, kako se obnašati do pacientk, še posebej nosečnic, je pa čisto prešprical… Mogoče je tudi to razlog mojega navdušenja nad dr. Babnikovo.
Se je pa o dr. Babnikovi že pisalo, mislim, da ravno na tem forumu, in ni bilo nobene slabe besede čez njo.

Helena

Sama imam dr. Šubic v ZD Šiška. Je odlična G, zelo skrbna, vedno si vzame čas za pogovor, vse jo lahko vprašaš, je zelo previdna in raje naredi en pregled več kot manj, zelo skrbno me je vodila v prvi nosečnosti in za nič na svetu je ne zamenjam.

Pozdravljene,

jaz sem prvič noseča in hodim tudi h ginekologinji dr. Babnikovi v Dravlje in je enkratna ginekologinja. Še celo bodoči očka je bil čisto sproščen pri NS in morfologiji – se je res zelo potrudila.

Imam pa problem, da je 120 km oddaljena od mojega kraja bivanja. Sem pač ena tistih, ki delamo v Lj, doma smo pa iz različnih oddaljenih in nezaposljivih koncem Slovenije. Trenutno sem v 24. tednu nosečnosti in čedalje bolj razmišljam, da bi si poiskala ginekologa v svojem kraju, pa še kr odlašam.

Ima katera izkušnje z menjavo ginekologa v zadnji tretjini nosečnosti????

Najboljsi ginekolog – prijazen, zabaven, sproscen in zlat – ZD Grosuplje – dr. Sasa Trampuz!! Se vozim k njemu iz LJ, pa bi sla tudi pes, ce bi blo treba 🙂

Tudi jaz sem pri dr. Babnikovi v Dravljah in sem zelo zadovoljna z obravnavo. Tudi sprejemna med. sestra je zelo v redu – vedno preveri kri, urin, pa karkoli vprašaš ti vse pove – od vseh, ki so mi kdaj jemali kri, naredi ona to definitivno najbolje.

se strinjam, dr. gašper oblak je meni zelo v redu, pa tudi pacientke še vedno jemlje. se ful posveti, skratka – priporočam!!!

New Report

Close