Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala zamenjava ginekologa ali drugega zdravnika

zamenjava ginekologa ali drugega zdravnika

Spoštovani!

Ali lahko ginekologa zamenjam prej kot v enem letu? Ali pa velja enako, kot mi je bilo razloženo pri menjavi zobozdravnika – da moram pri novem vztrajati najmanj eno leto, preden ga lahko zamenjam.
In še to: trenutno sem na Ginekološki kliniki v Ljubljani, kjer so mi povedali, da bom morala doplačevati tudi vse preglede v nosečnosti (sem “popoldanska”). Ves čas sem namreč mislila, da imamo nosečnice zdravstveno varstvo plačano …
Hvala za pojasnila in lep pozdrav
Tea

Spoštovana Tea!

Glede doplačil si najprej preberite moj odgovor na vprašanje iris 2 plačilo rednih ginekoloških pregledov z dne 20.1.2004!
Glede zamenjave pa velja isto kot za zobozdravnika, s tem da lahko zamenjate izbranega zdravnika pre denim letom, vendar le ob določenih pogojih (če pride med vama do nesporazumov, se preselite ali če to predlaga os. zdravnik).

Lep pozdrav,

Tanja Koderman

Pravno-informacijski center nevladnih organizacij - PIC Povšetova 37 1000 Ljubljana Tel: 01/540 19 14 E-mail: [email protected] Odgovori PIc-a, so finančno podprti iz strani ZZZS-a.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close