Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Zamenjava analgamskih zalivk!

Zamenjava analgamskih zalivk!

Pozdravljeni,

star sem 22 let in imam tezave z zdravjem ze okoli 3 leta.

Prvo se je pojavila zaprtost, napihanost, očutek mrzlice in vročine, čeprav vročine nisem mel.

Kasneje se je pojavilo poleg zgornjih simptomov še srbenje in luščenje koze v notranjosti ušesh in manjše srbenje in luščenje kože po delih telesa(bolj samo na enem mestu na nogi).

Potem se je pojavil oz. so mi rekli, da imam gastro reflux in zdaj imam se hudo tesnobo, vcasih depresijo, panični napadi, slab spomin, zmedenost, na trenutke temen vid in občutljivost na svetlobo.

Naj omenim, da sem pred zdravstvenimi težavamimi bil zelo zdrav, se redno ukvarjal s športom in se zdravo prehranjeval.

Zasledil sem na internetu o škodljivosti analgamskih plomb in se odloćil, da jih dam ven, čeprav imam samo 1.

Prosil bi za nasvet kako naj se pripravim pred odstranitvijo zalivke in po njej.

Zelo bi bil hvaležen za pomoč.

Lep pozdrav.

Spoštovani!

Vedno me razveseli, ko osebe pri taki starosti, kot ste vi, na tak način razmišljajo o svojih zdravstvenih težavah. Kot ste že samo zasledili, so amalgamske zalivke res škodljive, težke kovine pa lahko dobimo tudi na drug način- iz okolja, iz vode, hrane…Problematično je, da določen organizem to razstruplja sproti, pri drugem pa mehanizmi razstrupljanja zatajijo in se težke kovine uskladiščijo in vplivajo na določene funkcije. Svetujem vam, da si postopek ob menjavi zalivk preberete na spletni strani http://www.avita.si/razstrupljanje/pazite-pri-odstranitvi-amalgamskih-zalivk/2.

Vse dobro vam želim!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pozdravljeni,

pisem vam spet, da sem si odstranil zalivko in zacel jemati algo chorello vulgaris.

Minilo je 2 dni odkar sem si odstranil zalivko. Opazil sem to, da imam na trenutke boljso koncentracijo, boljsi spomin in boljsi vid, manj tesnobe. Ne vem ali se mi to zdi, ampak tudi tudi del koze, ki se mi je luščil na nogi se je nekako vidno zmanjsal.

Kar pa dozivljam negativno je pa da sem bolj zaprt? Ne vem kako, ampak imam pogoste tenezme in tezko grem na blato. Ne vem ali je to od chlorelle ali kaj drugega?

Lp.

Alex

Spoštovani!

Zaprtje včasih pri posamezniku res povzroča Chlorella.Začasno zmanjšajte dozo, predvsem pa uživajte veliko nesladkane tekočine – vsaj 2,5l.Učinkoviti so tudi sveže stisnjeni zelenjavni sokovi.

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close