zame vedno edina – babi
Hvala Ena Petra!zdaj 2dni sem bila prei njej v lj.Še doro ,da sem šla ker drugač sploh ne bi izvedela,da so ji med operacijo počila pljučka.Vse jo doleti!Zaenkrat je stabilna ,ena stran pljučk se ji je že zacelila.
Bom se še vam v naprej javljala ,kako bo kaj ,vendar če se zgodi najhujšega bom umrla in ve vse ki se soočate s tako bolečino….mora biti res zelo hudoooo.Včasih sem si mislila zakaj se tako muči,kaj bi bilo bolje zanjo,zdaj na to niti malo več ne pomislim ,ker naša zvezdica hoče živet;je borka ,ki ji ni para,pa čeprav s samo 2400grami.
Lp vsem ,ki ste tud z mojo zgodbo seznanjeni.Res ,da ne sodim v to temo,ampak lažje mi je ,če se izpovem.
Joj šele sedaj sem videla, da si se javila (upam, da te lahko tikam).
Boga punči, kaj vse mora prestati a navijam zanjo in zate in upam, da bo res vse dobro.
Ti se kar spovej, vsem nam je lažje, če pa eno življenje uspe živeti pa smo veseli, predvsem tukaj, kjer vemo kako je, če ugasne.
Želim si in misilm na tvojo hčerko, da bo kmalu doma v tvojem varnem objemu- namreč v to verjemem.
Javi se še kaj, do takrat pa čuvaj dete in ne daj se pregnati pri zdravnikih, vrtaj, saj imaš pravico vedeti, kaj se dogaja z njo.
Vem, da včasih pomisliš, da bi bilo bolje, če bi umrla toda vedi dokler se bori, hoče živeti. Tako kot je moja mami in jaz sem le enkrat pomislila, če ne bi nemara zanjo bilo bolje. Vem, da je bolje zanjo tako toda vem tudi, da je čas prišel, ko je moral, ko življenje tukaj zanjo ni bilo več znosno.
Zame pa toliko huje, ni dneva brez joka in ni noči brez joka, predvsem ker je bilo nepričakovano, po operativni zaplet.
Drži se pri tebi ne bo tako!!
Ja seveda me lahko tikaš.
Sem spet bila v lj.Je imela včeraj gastroskopijo.Je potekalo kot operacija.Že petič pod narkozo,umetno ventilirana,sicer dans že diha sama.Imela je pa zato gastroskopijo, ker je v petek bruhala kri in zdaj so ji ugotovili ,da ima ulkuse(razjede v želodčku).In da se da odpravit z zdravili.UPam,da res.Sem morala spet podpisat,kajti dr. je reko da je to zelo tvegan poseg in da nam lahko umre.Vedno znova nam dokazuje kakšna borka je.
Bučka res ti mora bit hudo toliko bolj ker je bilo nepričakovano.Tud tu en znanec je šel na operacijo sinusov in zdaj je že kar lep čas v komi.Po operativni zaplet.
A imaš ti tud kaj otrok?
ena Petra:jaz tud upam ,da ne bom nikoli sodila v to rubriko,ker bo preveč hudo.Vidim kako trpite in kako hudo vam je.In ne predstavljam si da bi mogla it skozi to.
lep pozdrav
Ja pa je res borka take tvoja punči.
Vem, kako se počutiš, ko podpisuješ, za zadnjo sem morala tudi jaz. Tudi meni je zdravnik sicer rekel, ko sem ga vprašala, če je dobvolj močna, da hmm, če jo operiram, bo morda lahko živela, če jo ne bo umrla. Tako, da drugega res ni preostalo. Pa je tako lepo preživela, očitno je bil potem strdek. Z bratom sva bila doma, čakala na konec operacije in nato sem ga klicala, vse ok, so bile besede, bila sva vesela kot majhna otroka, oči pa tudi. Potem pa smo predzadnjič leteli k njej. Kdo bi si mislil.
Upam, da ima tvoja borka dosti preizkušenj za celo svoje življenje in da bo kmalu bolje, da bodo tabletki pomagali in bo čimprej ozdravela.
Mora biti tako.
Žal, moji mamici nisem izpolnila njene največje želje, postati babi.
Držita se in sem hodi kot obiskovalec, drugče nisi dobrodošla…kot le tako kot je…
Pa še besede za mojo mamico, ki pa itak ve: rada te imam!
Res ne sodim k tej rubriki.Še ne.Imam pa vedno bolj občutek ,da bom tud jaz 1x med vami ,ki tako hudo trpite;namreč ajšo morajo spet operirat.Ker so ji premalo zvezali žilo ,ki vodi do pljučk in ji gre preveč krvi v pljučka;so se odločili ,da jo spet operirajo in to čimprej,kajti srček ji popušča in vedno potrebuje kisik.
Ja kruto je to ,kako se usoda poigrava z nami.Preveč lepo bi nam bilo.Ne razumem tega sveta.
Tud za mojo mami se bojim.Je imela v četrtek op. na prsih in so ji poslali vzorec v analizo.Upam ,da ne bo kaj hujšega.
lp
Bučka:sorry ampak ne razumem to z edino al karkoli je.Saj ne zameriš?
ena Petra:moja mama je pa bila že 2x na punktiranju zarad nekih otrdin.In so se dr. odločili ,da bi bilo bolje da bi se to odprlo in videlo kaj je to.
Ah ti dohtarji;ajša zaenkrat ne bo operirana.Je prestavljena op. za en mesec.Lahko se pa zgodi da ne bo potrebovala več te op.Je njen dr.zagnal preveč panike in so povedali ,da je zaenkrat z njo vse ok.Hvala bogu.Zdaj pa bomo morali čakat kako se bo odvijalo naprej.Spet ni nič pridobila na teži.
lp
OJ
Nekaj malega sem zdaj doumela.Pa kaj nas sploh bere ta edina,če ji gre v nos našo pisanje.
OH,škoda da sem spet zamudila enga norca več.
Bučka v čem pa je bila poanta te edine(oz.nika)?zakaj se je nate spravljala?Ma saj vem da jaz ne sodim v to rubriko ,a z vami bi si vseeno dopisovala.Sem vas pač našla tu.
Ajša se nič ne redi.Jutri grem k njej za 2do 3dni.Poleg mleka še dobiva infuzijo in želijo čimprej opravit operacijo srčka.
lp
OH ,sem si prebrala to edno.No coment.Ja punce potrdimo ji ,da se ful sami sebi smilimo itd…
Ne želim niti 5minut ,da bi bila v moji koži.Očitno ima kamen namesto srca.Žal.
Taja hvala;naslednji teden ima ajša nekaj preiskav za trebušček in vam povem o ajši naslednjič kaj več.
Lep pozdrav vsem tistim,ki se smilijo “samim sebi”.
pozdravljena sem mogla malo nazaj prebrat da sm spoznala tvojo zgodbo in mi je zelo hudo zate in za malo punčko veš človek je bitje ki prenese zelo veliko včasih se sam sebi začudi od kje mu taka moč da gre skozi vse to veš moj sin je prebolel levkemijo sedaj je zdrav fantek a čez kaj vse sem morala iti niti sama ne vem vedela sem da se moram držati zanj tako se ti drži vse bo še v redu le moč imej da boš šla skozi to kot si napisala da je mala prava borka je je pa zato ker ima tebe ob strani in to čuti
drži se držim pesti da bo vse v redu
ojej,kaj vse moramo prestat.Res je čudež od kot nam tolikšna moč-nam mamicam in tud marsikaterim očetom.
Sem ravno včeraj gledala Nur die Liebe zählt na sat1 kako je pri treh letih umrl fantek zarad raka ampakm nisem prav razumela kje je ga imel.Ima dve setrici.Tako si je mamica želela ,da ne bi umrl na roj.dan od srednje punčke 9.5pa je žal umrl na tisti dan.Nato je izvedela ,da je noseča poleg vsega tega stresa.In je presrečna in pravi ,da ji ga je bratec prinesel oz. da je on poskrbel,ko se je poslavljal.Na vsaki sliki je bil prikazan,kako drži dva palca-misleč zmagal bom,a žal ni.Tako sem jokala in se postavila v njihovo zgodbo kot če bi poslušal mojo.Res je bilo hudo,ko sem včeraj to gledala.
Če bo že morala ajša odit,bo pa itak najlepši angelček nad nami.
Lp