Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Zamašene lojnice

Zamašene lojnice

Pozdravljeni!

Rad bi se znebil manjše nevšečnosti. Že odkar se zavedam, imam na spodnji strani penisa tako imenovane zamašene lojnice. Ko sem obiskal svojega zdravnika mi je rekel, da zamašene lojnice včasih počijo same od sebe ali pa se jih enostavno prereže. Vendar odsvetuje, ker potem ostanejo brazgotine. Drugače se redno umivam in živim zdravo življenje..
Pišem Vam, ker me zanima še vaše mnenje glede odpravljanja nevšečnosti.

Lep pozdrav,
Keenan

Spoštovani Keenan!

Priporočam vam, da se zglasite v urološki ambulanti ali ambulanti za spolno prenosljive bolezni (čeprav ne gre za spolno prenosljivo bolezen!)

Pozdravljeni!

Obiskal sem svojega osebnega zdravnika. Povedal mi je, da se v mojem primeru
zamašenih lojnic na spodnji strani spolovila, ne bi rezalo, ker so premajne, v poštev pa pride odstranjevanje z laserjem. Vendar mi to odsvetuje, ker bi se v tem primeru koža nazaj zarasla na tak način, da bi bil potem penis v erektiranem stanju ukrivljen navzdol, kar bi povzročalo težave pri spolnem odnosu.
Zanima me, kakšno je Vaše mnenje!

Lp,
Keenan …

Spoštovani Keenan!

Mislim, da ni gotovo, da bi bil potreben sploh kakršenkoli operativni poseg! Res vam še enkrat priporočam obisk v urološki ali ambulanti za spolno prenosljive bolezni, kjer imajo s tovrstnimi težavami največ izkušenj.

Ali je že kdo drug izmed udeležencev foruma opravil takšen pregled?

New Report

Close