Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje zamašen nos v nosečnosti

zamašen nos v nosečnosti

Pozdravljeni,

sem v začetku nosečnosti in imam zamašen nos skozi celi dan, ne morem normalno dihati skozi nos in vse to je zelo utrujajoče. Fiziološka raztopina pomaga samo deset minut potem je vse zopet zamašeno. Kja še lahko naredim?

Pozdravljeni!
Pri nosečnicah je nabor zdravil zelo omejen.Pri zdravljenju zamašenega nosu so na vojo naslednja zdravila: Fiziološka raztopina, Nisita gel za nos in inhalacija fiziološke raztopine z dodatkom eteričnega olja (inhalacijska posoda).
Lp

Sebastijan Mršek, mag.farm., spec.

Sem v 18. tednu nosečnosti, pred dvema letoma sem v 19. tednu doživela spontani splav zaradi vnetja. Nekaj dni občutim rahlo otrdelost trebuha, zato me zanima, ali je to razlog za večjo previdnost ali pa je to normalno. Imam že 10 let starega otroka, stara pa sem 39 let, zato sem toliko bolj zaskrbljena in pozorna zaradi vsake malenkosti, ne želim pa z vsem obremenjevati svoje ginekologinje, ker me bo drugače že počasi “sita”. Do zdaj je nosečnost potekala normalno.

Pozdravljeni!
Upam da se vam je stanje že izboljšalo, drugače vam priporočam pogovor z vašo ginekologinjo. Previdnost ni nikoli odveč četudi ji “težite” .
Želim vam uspešno nosečnost in vse dobro.
Lp

Sebastijan Mršek, mag.farm., spec.

New Report

Close