Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Zamašen nos

Zamašen nos

Pozdravljeni!!

Že dalj časa imam problem z zamašenim nosom tako da sem kar redna stranka Operila..
Občasno se mi dogaja da me bolijo oči ter območje pod očmi
Bil sem že na pregledu pri ORL. ter na testu alergije pa niso opazili nič nenavadnega.
Sedaj se tudi poslužujem sinupreta ki mi težave malenkost omili. Takrat mi začne iz nosa teči sluz. Zanimivo se mi pa zdi da če se rekreiram se mi nos takoj odpre ( brez operila ) in iz njega začen teči sluz.
Zanima me kakšno je vaše mnenje glede mojega problema.
Naj še omenim da sem imel pred več kot 6 leti vnete sinuse in od takrat so se mi zažele pojavljati te težave.

Lp

Spoštovani!

Najverjetneje imate kronično spremenjeno sluznico, ki se odzove na razne draži. Ali imate še kaj, pa tako po pošti ne morem reči (zvit hrustanec, polipi, alergija…). da se stanje izboljša, morate najti, kaj vašo sluznico draži, pa se potem izogibati temu (včasih je to tudi suh zrak, psihična napetost ali kaj podobnega).

LP IB.

Pred enim mesecem sem bila na operaciji nosu. Operacija je odlično uspela, lahko diham skozi nos in tudi manj smrčim. Zaradi česar sem tudi šla na operacijo. Imam pa zdaj drugo težavo. Zapira se mi sinus na desni strani.Venomer me boli desno oko in vse okoli nje. Občutek imam, da zdaj na to oko tudi slapše vidi. Druga težava pa je, da se mi ne cedi skozi nos, ampak mi vse steče nekje zadaj v grlo in sem postala hripava. Za sinuse sem že bila pri zdeavniku sem dobila nekakšne antibijotike. Ampak ko sem jih nehala jest se mi je vse ponovilo.
Kaj mi svetujete?

New Report

Close