Najdi forum

Žalostno jutro,ko hitim v službo in na postaji srečam kolegico, ki naj bi tudi bila mamica. Lani sva isti čas hodili v materinsko šolo in kar solze so mi prišle v oči,najraje bi se ji kar zjokala,ko sem izvedela da sta s fantom(ki je tudi moj kolega) izgubila fantka. Preklampsija,povišan krvni pritisk. Namesto da bi jo jan. poslala gin.v porodnišnico jo je šele marca in tako je 19.letnica izgubila svojega angelčka.
In še večji šok – od druge kolegica sestra tudi isti mesec podobna zgodba.
In še tretji šok – v istem času je umrla mamica z dojenčkom
Vse tri so hodile k isti ginekologinji. IZ pripovedovanj in njihovih izkušenj se mi zdi to velika malomarnost zdravnikov! Kako naj bi 19.letnica vedela da je nevarno da ima povišan krvni tlak,če je sploh ni opozorila in ji povedala kako in kaj????

ZELO HUDO MI JE za VSE – VAS,ki ste tu. Rada bi vam pomagala,pa ne vem kako. Rada bi vas opogumila,stisnila k sebi in rada bi vam podarila sonce in angelčke.

Tudi jaz žalujem v srcu in težko mi je! Ne bo mi vseeno ko bom kje srečala te dve osebi,njihove partnerje.

Šele sedaj se zavedam da so otroci darilo in nikoli več niti pomislila ne bom na splav!!!!

Vsem želim SREČNO in PAZITE NASE!

Tassy

Kako je lahko življenje kruto izveš šele takrat, ko do konca odpreš oči in pogledaš okoli sebe.

Hvala za lepe misli

Mojca

Hvala, Tassy!

Veliko ljudi bi si moralo prebrati te strani.

Ti si zaradi razumevanja teh pripovedovanj gotovo bogatejša v srcu.

Vso srečo v življenju!

A.

Hvala ti za tvojo toplino – zelo cenim to.

Srečno tudi tebi !!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Mi lahko prosim napišeš ime ginekologinje?

Hvala!

zdravo! jaz sem tista, ki jo je Tassy srečala na postaji in ki sem izgubila lani marca otročka. Ginekologinja je iz Trebnjega…Jana Zajc.

Hvala!

LP

New Report

Close