Zalubleni?
Edina prava sreča je ko si zadovoljen sam s seboj in ne hrepeniš po nekem drugem izvoru “sreče”.
ja zalublena sm ja:=)
že en lep čas..
he he he he…. zelo dobro sem prebral. Edino … morda si mene malo slabo ocenla. Saj veš, da je bil čas, ko sem se zaradi srca bil pripravljen vsemu odpovedat… Pomeni, da morda ne dam toliko na materialne dobrine, kot prikazuješ. Če je pravi človek posredi, še posebej ne. Je pa druga zgodba, da se lahko z vsakim opečeš. Pač ni vse zlato, kar se sveti in nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha…
O zlatu imaš prekleto prav…
Sicer pa, sploh te nisem ocenla kot “slabega”, ker sva preživela lepe trenutke….
Želela sem odgovoriti na tvoj odgovor; zazdelo se mi je po tvojih besedah, da sem slaba, ker spakiram, ko se naveličam….. Jaz, za razliko od tebe, pač vem, kaj me osrečuje in kaj ne, oziroma imam dovolj jajc, da si življenje obrnem po svojem okusu…. Samo ne mi pametnjevat, kako ti nekaj ne bi (bil z nekom 2 leti, če ti ne bi bilo všeč), če pa si ravno na tem, da si nezadovoljen, pa kljub temu nič ne narediš. vrteti se v krogu pa ti ne pomaga!
Sva pač različna, zaradi tega pa nič slabša en od drugega.
Ti, misko, sm mela Stajerca ves :))) Niste slabi pubci ;)) Se posebi mi je vsec vase narecje.. Aja, pa se to.. Tut Gorejski pobci radi dajo ;))
Sorči, če si tak razumela. Mislim, da prav nikoli nisem namigoval na to, da si slaba. Sicer pa itak veš, da redko povem kaj slabega o dekletih, ki so mi veliko pomenile, pa čeprav bi kaka kasnejša rada vidla, kak šimfam kako prejšnjo… ampak pač ni v mojem stilu.
Pa fajn bodi, če boš še prebrala ta odgovor.
love is like Africa…. never been there:)
ob vsej tej “solati” je ze čudež ce se iskreno zaljubis
Forum je zaprt za komentiranje.