Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost žalostna….

žalostna….

Ciao vsem.

Na žalost so bili moji sumi zaradi nizkega bHCG upravičeni, čez dva dni je namreč padel še za polovico, kar pomeni, da sta moji pikici odmrli….. Še vedno ne morem verjeti, da mi je bilo že drugič dano sanjati le za kakšen teden, potem pa spet veliko razočaranje. Po eni strani bi raje videla, da niti CB ne bi bil pozitiven, saj zdaj komaj čakam M, ker je grozen občutek, da je v tebi nekaj mrtvega… Pa noče in noče priti, čeprav me vsake toliko kar pošteno zvija. Upam vsaj, da ne bo treba na čiščenje. Vem, da se bo treba pobrati in iti naprej, saj me čakajo še štirje eskimčki. Vem pa tudi, da si moram pustiti nekaj časa za žalost, čeprav je na trenutke kar prehudo.

Ne zamerit, ker sem se tako razpisala, ampak ve me najbolj razumete. Tistim, ki vam je uspelo, želim kar najbolj mirno nosečnost, ostalim borkam pa čim več toplih poletnih dni, ki nam bodo dali moč za nadaljne boje!

Lepo poletje, hell1

Hojla Hell1, tudi jaz žalujem s tabo. Poskušaj čimprej pozabiti in začeti znova čeprav vem da je težko. Upam da čimprej pride menstruacija in da ti ne bo potrebno iti na čiščenje. Naberi si novih moči in takrat polna energije in upanja pojdi v nov boj.

Lp Lumpi

pozdravljena,
mi je hudo zate.
Mene vse to šele čaka konec leta.
Držim pesti, da ti uspe s štirimi eskimčki, ki te čakajo. Pa rajši ne naenkrat 🙂
Drži se.
Zarja

hell žal mi je. Bodi korajžna in ti želim isto.

Hell, hudo mi je zate. Glavo pokonci in v nov boj. Drži se!

Tudi jaz sem najbrž na istem. Včeraj sem bila na pregledu krvi, vrednost je bila samo 89,2. Jutri mam spet test in najbrž bo padla vrednost. A če ne dobiš menstruacije, moraš it na čiščenje?

Nataša

New Report

Close