Najdi forum

mene pa zanima vaše mnenje glede sledečega:

kaj menikte ali se lahko ena poročena ženska, stara 42 let zaljubi v nekega moškega na prvi pogled? In kaj če iskre skačejo med njima?
:))

Seveda se lahko. Vprašanje pa je tudi, kaj je razlog. Če si razočarana v življenju,potem v vsaki spremembi vidiš boljšo situacijo, kar pa ne pomeni, da je to tudi resnična ljubezen, temveč samo želja pa po drugačnem boljšem življenju.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Draga Tajna,

a si ti slučajno iz Maribora, tip pa iz Celja (tudi poročen)!!!!

In zakaj mislite, da se pri 42 ne more roditi prava ljubezen med dvema človekoma? Zakaj bi moralo biti neko ozadje, neko razočaranje v sedanji vezi? Mene osebno zelo moti takšno razmišljanje, ki se zelo pogosto pojavlja v forumih. Pravijo sicer, da ko revščina stopi skozi vrata, ljubezen odleti skozi okno.
Poznam pare, ki živijo skupaj, pa je eden bolj nesrečen kot drugi, a se vendar “šlepajo” skozi mesece in leta. In morda prav zaradi tega, ker je okolica puritanska, ker mislijo, da je ločitev ne vem kakšen prekršek, da je treba družino držati skupaj. Toda življenje je le eno, seveda je pa vsak korak treba pretehtati in predvsem pustiti času čas, da se stvari izkristalizirajo – pa ne skozi rjuhe!

Ena hrvaška pesem pravi – prava ljubav nije potrošna!

Da se zaljubiš niso važna leta.Verjetno se zdaj v srcu počutiš zelo mlado.Lahko bi obrnila števili.
Kaj je na tej osebi tako neustavljivo privlačnega,da se počutiš tako živo v srcu?Sprememba,pozornost,sama pojava,besede,ki jih izraža……Nek magnetizem,kateri te vleče v tiste vode,katerih se po eni strani bojiš..

Vse je možno,tudi to,da ti spodnese tla izpod nog.Trenutno.Kaj pa dalje?Je to tisto ali ne,kar si želiš?
Če si se zatreskala na prvi pogled,ga še enkrat poglej in morda,boš videla tisto,kar prvič nisi.
Ostani v mejah realnosti!Srečno!

Draga Dea,

če se bojiš za svojega tipa, te lahko pomirim. Niti slučajno nisem iz Maribora – od Maribora sem oddaljena najmanj 160 km. Nobenga tipa ne poznam iz Celja. Pa tudinisem rekla, da sem ta jaz, ki se je tako pozno zaljubila. Zadeva me zanima tako na splošno, bolj pa zanimajo me vzroki, kaj je lahko to, kar žensko privede do nove ljubezni, kakšno je njeno obnašanje v okolici, do svojega partnerja……

Seveda je možno!!

Lp, Gigli

po moje ni problem niti da je ženska poročena, še manj da je 42 stara.
ampak “ljubezen na prvi pogled”? a to res obstaja?

Lahko se zaljubi, samo ne na prvi pogled. Je potrebno kaj več

Meni nekaj ni jasno. Tajna govori o zaljubljenosti, v odgovorih pa se bere že kar ljubezen. Kaj ne ločite tega? Je ja kot noč pa dan – čisto ena druga zadeva!

In ja, Tajna, seveda da se lahko zaljubi tudi poročena, 42 letna ženska! 🙂

Tukaj se ne strinjam s tabo. Na prvi pogled pri 43 letih. Sama testirala na lastni koži.

Ha, za 42 ne vem ampak ti lahko povem za eno z 41 let, ni bilo čisto na prvi, recimo drugi, tretji pogled, iskre so skakale, malo je bilo gašenja, potem pa dolgo, predolgo prebolevanje…

Lp Marina

Ja saj se spominjam pesmi, ki sta jo pela Ljupka Dimitrovska in Ivica: gre pa nekako takole

” godine nisu važne……

:))

Zaljubljenost ne pozna starosti.
Smo zreli ali ne. Ali pa nam enostavno nekaj manjka in v nekem trenutku najdemo to dopolnitev, in lahko se zgodi, da ko se napolnimo, ugotovimo, da je bilo le zgolj to in nič več, zaljubljenost mine, ljubezen pa ostane vprašljiva …

tudi jaz tako mislim, da se lahko zaljubi, samo jo…. ne daj bože, da to kdo izve v okolici, da so skakale iskre. Sicer pa največkrat se ljudlje zaljubijo tam kjer najmanj pričakuješ in takšni za katere si sploh v sanjah nebi predstavljal. In ko zveš zijaš kot krap:))))

Ljudlje smo različni, tako tudi zaljubljenost pojmujemo različno. Ja iz zaljubljenosti se lahko razvije ljubezen, in kot se ljubezen razvije, tako lahko tudi ugasne. ali se morda tudi motim? Lizanje ran po neuspeli, ugasnjeni ljubezni ali tudi zaljubljenosti pa je zelo boleče in tudi traja kar nekaj časa. Čas pa je tudi edino zdravilo, drugega zaenkrat še niso pogruntali ne za ljubezen, kakor tudi za zaljubljenost ne.

seveda se lahko , jaz sem pravkar v nedeljo izvedela da se je moj 40 let star partner (jaz 31) zaljubil v eno tako…. tako da nikoli ne moreš dati roke v ogenj za nekoga…saj veš..

Bravo!

Resnično leta za to niso važna. Preizkušeno na lastni koži.

Draga moja, ne samo po 42. letu, tudi kasneje in to mogoče še bolj močno kot takrat ko smo bili stari mnogo manj. Ljubezen je čustvo, ki pride, ne sprašuje, se ne ozira, se ga ne da kupiti, niti prodati. Sama sem se mu v istih letih, kot si ti sedaj prepustila in traja še danes, čeprav ti moram reči, da ljubezen, ki jo moraš deliti, nikoli ni srečna, pomaga pa ti živeti.
Pa lep pozdrav

komot selahko…samo to pomeni, da v njenemzakonu nekaj hudo škriplje…
Obstajapa možnost, da se isto dogaja tudi tvojemu možu…kdo ve, če se ni že davno tega zaljubil tudi on…

New Report

Close