Najdi forum

Hej stara sem 13 let in zaljubljena sem!!ta fant je bil prejšnje leto vame in jaz sem se pol zaljubila vanj.nato pa trapa sem se ustrašila in ga pustila!!!zdaj sem se spet zaljubila v njega.on ni vame in ne zaupa mi več!!!!!kaj naj naredim!!!

Hvala za vse odgovore ki jih res
Rabim

Cesa si se pa ustrasila? Vcasih je vse kar moras, stvari pustiti zadaj in iti naprej z novo izkusnjo. Lahko pa poskusas fantu objasnit, cesa si se ustrasila in morda dobis njegovo zaupanje nazaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Joj res ti hvala

Draga Ana lucia.

Pogosto je tako, da v partnerskih odnosih prihaja do časovnega neujemanja. Najprej eden bi, pa drugi ne bi, in potem obratno. S fantom se lahko skušate pogovoriti, vendar je tudi prav, da spoštujete njegovo odločitev/voljo.

Ko bo v vašo bližino prišel tisti pravi fant, se bosta ujela tudi časovno. Najslajše ljubezni so tiste, ki se zgodijo spontano.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

New Report

Close