Najdi forum

zaljubljena v žensko

Predlagam ti, da si predvsem vzameš čas zase. Da popraviš najprej bolečino in razočaranje, ki visita na tebi s prejšnje zveze in si, če to čutiš, nato pustiš sanjariti o ženskah in se vanje zaljubljati in te zaljubljenosti realizirati.

Heteronormativnost je v naši družbi tako izrazita, da ni v bistvu nič nenavadnega, če mora nekdo najprej dokončno odrasti, se osamosvojiti, prerasti predalčkaste koncepta in naenkrat spregleda … da se je morda o mnogočem do sedaj slepil.

Ampak nikar ne išči v ženskah tega, kar pogrešaš pri moških. Ženske niso v povprečju nič bolj zveste, nežne, ljubeče in krasne, kot so moški. Med ženskami najdeš prav tako takšne, ki svoje partnerke vsepovpreko varajo. Pa takšne, ki imajo drugo žensko samo za nekakšen pol-seksualno-platonski odnos, navidez resno partnersko življenje pa živijo z moškimi itd.

Draga,

razumem tvojo zmedenost…vse v kar si cela leta verjela ( družina, zvestoba, happy ending,…) se ti je porušilo v trenutku, ko si izvedela za moževo nezvestobo in se najbrž počutiš, kot da vsa leta nisi živela, oz. si se po letih zbudila iz kome. Razumem…pravkar doživljam enako stvar. Obupujem sama nad sabo, ker se vrtim v začaranem krogu.Sama sebe prepričujem, da sem zaljubljena v žensko samo zaradi razočaranja nad moškimi, vendar…Občutek je povsem drugačen-nepopisno srečen,nagajiv,samo moj!

Če v njej vidiš tisto romantično dušo dvojčico, ki te dopolnjuje, poskusi. Izgubiti nimaš ničesar. Najdeš lahko svoj drugi jaz, nekoga ki bi te lahko brezpogojno ljubil in najpomembneje, te razumel. Pa tudi če se ne bi izšlo tako filmsko, kot sem zapisala…glej, največ sreče v življenju izgubijo tisti, ki ničesar ne poizkusijo, se trudijo ali ne tvegajo. Postarajo se nesrečni, ker si niso dali možnosti, da bi bilo drugače.

Želim ti vso moč in predvsem pozitivno mišljenje…

javi se še kaj 😉

Dragi obe, )
vem da ni bilo pisanje s tem namenom, a vseeno : dajta tukaj mail, spoznajta se. Ali pa da vaju lahko kontaktirajo tudi druge ženske na istem, ki bi rade prijateljico.

Želim in upam najbolje 🙂

http://zarekupanja.com/

KAj je problem * Vse ženske ste lezbe serijsko, ene več ene manj. Avtorica je biseksualka jasno, če ji paše pa naj proba z žensko, so what, pravi pahor

Draga moja kolegica mož te še vedno ljubi mogoče si bila malo pijana z kakšno kolegico in si se zaljubila v njo .
Ko te mož vidi kaj ga biksas z kolegico sta gotovo v rožicah zaljubljeni .

Lezbijka si in to je to. Nisi zmedena samo čutiš nekaj, česar si nisi priznala. Jaz mislim, da je čas da si priznaš, da te mož niti ni zadovoljil, ker v resnici rabiš žensko. En je ženo varal z moškimi, ker je bil v resnici gej, njegova žena pa je tudi imela druge moške, ker od moža ni dobila prave ljubezni, ker (on ni bil kriv) je bil gej. Prisiliti sebe, da si hetero, če si homo NI MOGOČE.

nekatere svari vem kako lahko ogotovimo katera ženska je lezbika imela sem eno prijateljico sicer jaz prvo nisem vedela da je ona lezbika prvo me niti ni motilo ki mi je rekla da me ima rada in da me pogreša da bi me rada objela nisem vedela za kaj se gre izvedela pa sem od ene druge prijateljice da je ona lezbika da so ji všeč več samo ženske. Ni me bilo strah pa sem jo vprašala, ker sem želela vedeti in to slišati samo od nje. odgovorila mi je ja in da ji je všeč samo ena oseba in prijela me je za roko me pogledala v oči in mi je rekla, da sem ji zelo všeč da je zaljubljena vame. Mene je kar postalo malo sram pa ne zato ker sem se pač družila z njo mene ni motilo to če je lezbika vprašala sem jo zakaj glih vame kaj vidiš na meni. Odgovorila mi je tvojo poštenost,dobroto in najboljše prijateljica na celem svetu ki me posluša in me spravi v dobro voljo in smeh. Rekla sem ji zakaj mi tega prej ni povedala če prav tega nebi ona spremenila pa tudi če je bila lušna in z njo imam dobro prijateljstvo kot sestra mi je ki ji lahko vse zaupam. Enkrat me je celo vprašala če bi kdaj jaz probala z žensko imeti spolnost, prvo sem ji odgovorila in to iskreno da sploh ne vem kako to zgleda kot drugo da ne vem če bi si gdaj upala to poskusiti mislim da bi e bi bilo z žensko bolj sram kot pa da greš z moškim. Ne vem kaj naj storim zato pa pišem, kakšno mišlenje imaste vi o tem da mi nekako pomagate in svetujate. Lp

New Report

Close