zaljubljena v fanta , ki ni samski
stvar je taka , da sem se zagledala v svojega sodelavca. prišel je pred dobrim mesecem in je postaven , simpatičen, olikan, prijazen … v glavneh oh in ah.
stvar je taka da sva se približno 14 dni “kurila”, si pošiljala sexi sporočilca, jaz sem mu pihala na dušo , on meni. v glavnem očitno je , da se privlačiva, tudi sam mi je priznal da ga jaz privlačim…. dokler nisva prišla tako daleč, da ko sem ga vprašala zakaj je kar naenkrat tako zadržan, mi je ŠELE takrat povedal , da ima punco že 3 leta , vendar da ni srečen. ko pa se pogovarjava , jo non stop omenja. ….
ko sem mu pihala na dušco je pri tem očitno užival, ni se branil , ni mi rekel : sorry mam punco…. ampak mi je vračal komplimente.
sploh ne vem kaj naj. naj ga “pozabim” , čeprav ne vem kako glede na to da sva sodelavca ali ….
Shyama,
zadeva je preprosta, užival je, zakaj ker je dobil nekaj novega energije, vprašanje je, kaj je pri tem občutil, samo tisto zadovoljstvo, ki ga ni več pri punci ima pa jo še vedno rad, alai zaradi tega, ker do tebe nekaj čuti.
če bi kaj čutil iskreno bi to sedaj povedal, če je samo igra, potem ga raje pozabi. KAjti zadovoljstva je povsod na pretek, ljubezen pa samo tam, ker je isrenost.
primož
Ce si bolj čustven človek je krasno in lepo, ampak ne pozabi na svojo pamet, ki ti naj bo najboljša vodnica. Če mu je do tebe, bo od svoje sedanje deklice odšel in začel resno s tabo, sicer pa, …moški (pa tudi ženske) uživajo v pozornosti nekoga drugega, izgovori, kako s sedanjim partnerjem niso zadovoljni, so pa larifari. So mar v zaporu na Dobu in ne morejo uiti iz njega? Seveda ga privlačiš in to mu neverjetno boža ego…mogoče pa nič več. Premisli, bodi iskrena do sebe….je to dovolj zate? Če boš ti trdno prepričana v sebi kaj si želiš v partnerstvu, bo to začutil in se ne bo samo igral s tabo…Je že tako, da o VSEM odločamo sami. Pa tudi, da se iz izkušenj lahko, če se želimo, velik velik naučimo!
No tko ti bom povedal, brez dlake na jeziku.
En vadaden jebač je, ki bi tew prevrnil, samo za parkrat.Ali pa si misli, da boš še bolj “zakurjenA”, ČE TI BO POVEDAL, DA IMA PUNCO.
Morda si misli, da se boš sedaj še bolj potrudila, še bolj vroča in pripravljena na sexi igrice.
Ja verjemi vsakemu paše takole igračkanje, tudi tebi, če ne ne bi nadaljevala s tem.
Vroča juha se nikoli ne poje tako vroča, kot se skuha.
Poskusi………..hehehe, še bolj direktno, pa da vidiš, če se bo lažon speljal na limance, potem pa hladen tuš……………odkorakaj in ne pozabi mu povedati, kakšna šovinistična moška svinja je…………….
HOUG govoril sem
On ni nobena moška šovinistična svinja, saj ji je lepo povedal, da ima punco. In če ima shyama vsaj malo pameti mora vedeti, da ga lahko dobi samo za kakšen seks, in pa da bo igrala občasno le drugo violino. Res, da bi jo on samo rad podrl, vendar a pucam ne paše seksat?? Se mi zdi, da ne bi imela nič proti kakšnemu seksu z njim. Fant je povedal kako in kaj, če pa pičkka tako neumna da pričakuje še kaj več ali pa celo kakšno zvezo , je pa to čisto njen problem, ki ga je moč predvidit.
******da ima punco ni povedal takoj.
vidim da po vsej verjetnosti tudi ti spadaš med mega šovinstične svinje****
Sem kaj napisal o sebi, da me takole etiketiraš?
Kakorkoli – to da ima punco sedaj veš, (ponavadi jo podobni tiči raje zamolčijo) ti pa povej, kaj sedaj še hočeš od njega.
Bi ti pasal vsaj kakšen občasen (neobvezen) seks? ali pa vsaj romantična večerja z njim?