Najdi forum

Pred približno slabim mesecem se je vse skupaj začelo. Najprej tisti pogledi, potem rahli dotiki, povabilo na pijačo in danes že povabilo na večerjo. Gre za mojega šefa. Pri njemu sem zaposlena že 3 leta, vendar se nisva še nikoli tako zbližala. Ne vem kaj ga je pičilo. Pri njem je zaposlena tudi njegova žena, ki je povrhu še moja sodelavka. Imam zelo slab občutek, čeprav mi po drugi strani kar ugaja in zdi se mi, da do njega čutim neko naklonjenost. V službi se do mene obnaša zelo poslovno kot, da ni nič (še posebej kadar je zraven njegova žena), ko pa sva sama je drugače. Na nek način mi je zelo zoprno se pretvarjati.
Imam fanta, šef pa je od mene starejši 12 let. Vem, da je imel pred dvemi leti neko žensko dve leti starejšo od mene in jo je osvajal na podoben način kot sedaj mene. Ne vem sicer kaj se je na koncu zgodilo, ona se je v glavnem poročila.

Kaj naj storim? Ali naj mu povem, da nočem imeti nič? Čisto sem zmedena.
Bojim se, da bom na koncu jaz potegnila takratko.

Bučka, ti mu samo lepo pokaži, da ne bo nič iz tega. Imaš fanta, imaš ga rada, on ima ženo, to je že počel, ….

če se je odločil, da boš potegnila takratko, če ne daš, potem bo to v vsakem primeru storil.

Lepo kulturno odloni vsako ponudbo, ki ti jo pomoli pred obraz. Žal ne moreš. Zakaj, si že oddana!!! tukaj ne mroeš zgrešiti, pa tudi on ne more oporekati. važno je,da pri tem ne opuščaš rednega dela, ki ga opravljaš v službi. vse se enkrat konča in tudi njegova vstrajnost ne bo šla tako daleč, da bi na vsak način. Ko bo videl, da ne gre, bo tudi on odnehal, navsezadnje ima le ženo v svojem podjetju.

Bodi vesela in zadovoljna in lepo odkloni vsako povabilo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Vsekakor boš potegnila kratko, če ne boš previdna. S šefom se na tvojem mestu ne bi pentljala, niti če bi bil samski. To zelo pokvari razmere na delovnem mestu, da niti ne razmišljam o tem, kako je, ko je romance konec.
Drug problem pa je dejstvo, da ti šefovo osvajanje godi in si mu to zagotovo pokazala. Glede na njegove izkušnje, ki jih omenjaš, mu tega ni lahko prikriti.
V bistvu ne razumem točno, kakšen nasvet bi rada. Če te zanima, kako se rešiti šefa na vljuden način, bi mogoče pomagalo malo hinavščine. Govori o njegovi ženi, omeni, da si ji kaj nedolžnega povedala. Ali pa v njegovi navzočnosti zelo ljubeče govori o svojem fantu, kdaj pa kdaj naj te pride iskat, če je možno, in ga strastno objemi in poljubi.

Absolutno ga zavrni, s tem da tega ne obešaj na veliki zvon! Morda je najbolje nekako tako, da ga o priliki dobiš na samo, tam pa mu rečeš:

“Spoštovani šef, ne zamerite, vendar imam zadnje čase občutek, da se mi nekoliko preveč približujete. Ne bi želela neprijetnosti, predvsem pa bi bila rada poštena do svojega fanta in do vas, do vaše žene in do vašega podjetja. Prosim, da najin odnos ostane profesionalen, kot doslej. Če pa sem se slučajno zmotila, vas prosim, da mi teh besed ne zamerite, saj sem zadnje čase preobremenjena z (delom, zdravstvenimi težavami, skrbmi za starše, finančnimi skrbmi, …).

Obljubljam, da bo ta pogovor ostal med nama,” in mu ponudi roko, potem pa se obrni in odidi naprej na delo.

Obilo Sreče!

New Report

Close