Najdi forum

Zaljubljen kot da bi bilo prvic

Zakaj se pa ta dama ne loči? Res mi ni jasno ?? Kaj pa če ti njej ne ustrezașih toliko kot si ti misliš? Hm..neki ne štima.

Hja… glavni razlog (naj bi bil) otrok…

Vem… nebi bil ne prvi, ne zadnji otrok iz “broken family”-vem da se slisi grdo, ampak tako pac je…

Tukaj je jaz osebno nebi zelel obsojat, in je tudi ne. Mah, verjetno stara, pogosta zgodba; iz skoka cez plot se je razvila zelo zelo custvena romanca. Vprasanje zdaj edino, koliko je tukaj to “oh in sploh” “le” zaradi tega, ker je vse skupaj pač… hja,prepovedan sadez.

No, poskusam se (po)tolaziti s tem ,da vidim neke pluse v tem, da bom lahko pocel sedaj neke stvari, za katere je sedaj pac zmanjkovalo casa…

Slaba tolazba, ker mi je pač res pri srcu

Ti imaš lahko katero koli hočeš…

Ko sedaj tole berem se sam sebi pocutim kot razvajena 12letnica, ki je prvic heartbroken…
ne zmorem si je izbiti iz glave. Nevem a to zato, ker je prepovedan sadez najslajsi sadez, ali pa je res moja… hja, sorodna dusa.

Tvoje pisanje zveni preveč melodramatično za 30-letnika. Tako ne zgleda zrela ljubezen ali zrel odnos, kar meni pove, da pri sebi nimaš razdelane predstave kaj je zrel odnos. Ostala področja v življenju imaš kot praviš urejena, poleg tega si relativno mlad in se ti ni treba bati za prihodnost. Najprej poskušaj urediti sebe.

Ja, otrok lahko ima strašno moč, da obdrži skupaj tudi dva, ki se morda ne marata več tako zelo. In to je dovoljšen razlog, da verjetno nikoli ne bo tvoja oziroma se ti nikoli ne bi tako zelo predala.
Nekaj časa bo preteklo, da boš upanje na tole ohladil do te mere, da boš lahko začel iskati drugje. Pozabil verjetno ne boš nikoli, niti ni potrebno, dobrih stvari se ponavadi ne pozabi, tudi če niso odlične. 🙂
Lahko se pa zgodi, da se bo čez čas spet oglasila, da ne zmogla tega, kar si je zadala, vendar verjetno kaj več od tega, kar sta imela, ne bo. Na tebi pa je, da se odločiš razumsko (ne čustveno), ali se boš podal naprej ali pa boš še naprej “sanjaril”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti imaš lahko katero koli hočeš…

Ko sedaj tole berem se sam sebi pocutim kot razvajena 12letnica, ki je prvic heartbroken…
ne zmorem si je izbiti iz glave. Nevem a to zato, ker je prepovedan sadez najslajsi sadez, ali pa je res moja… hja, sorodna dusa.

Tvoje pisanje zveni preveč melodramatično za 30-letnika. Tako ne zgleda zrela ljubezen ali zrel odnos, kar meni pove, da pri sebi nimaš razdelane predstave kaj je zrel odnos. Ostala področja v življenju imaš kot praviš urejena, poleg tega si relativno mlad in se ti ni treba bati za prihodnost. Najprej poskušaj urediti sebe.[/quote]

Ok,ampak nevem zakaj naj bi po tvojem lahko imel katerokoli bi hotel… ☺

Bom ti odgovorila kot ženska, ki ima družino in je imela zraven ljubimca. Skratka tudi jaz in partner sva živela kot cimra, skupaj sva osem let, preden sem si omislila ljubimca nama je šlo že vsaj dve leti slabo, zelo slabo, eno leto brez spolnih odnosov. Nato pa je prišel ljubimec, sprva se je seveda šlo za sex, kasneje so prišla čustva iz obeh strani. Zaljubila sem se kot neka najstnica in na koncu tudi zapustila partnerja. Z ljubimcem več nisem, pa ne zato, ker ga nebi ljubila, ampak zato ker je postal preklemano posesiven. Želim ti povedati, da jaz svojega ljubimca nisem jemala kot kar nekaj, ampak sem ga resnično ljubila iz tega razloga sem partnerja tudi zapustila. Varala nisem nikoli prej in sem varanje tudi obsojala, ampak ker je življenje nepredvidljivo se mi je zgodilo to kar se mi je. Ti pa povem, da če te resnično ljubi se bo vrnila k tebi, če ne, potem te nikoli ni ljubila. Vsi vemo, da zaljubljen človek gre čez vse in ni je stvari, ki bi ga zadržala nekjer kjer ne želi biti.

Kot bi bral svojo/njeno/najino zgodbo…

Kot sem ti rekla… če te je res ljubila se bo vrnila, drugače pa je bolje da jo pozabiš in si jo izbiješ iz glave.

Pozdravljeni!

Zgodilo se je kot se je zgodilo. Ne obsojam vas, verjamem, da ste imeli srce za njo in je tudi ona imela srce za vas. Odločila se je kot se je odločila. Največji dar, ki ga imamo ljudje je sposobnost lastne volje in odločitev. Spoštujte to, nikoli niste bili odgovorni za njeno srečo, niti prej, niti sedaj. Nosite jo v srcu, bodite hvaležni za čas, ki ste ga preživeli z njo. Poslovite se od nje in obrnite nov list v svojem življenju.

Je pa vzorec, ko se ena oseba zaljubi v nedosegljivo osebo pogost in kaže na določen destruktivni vzorec v vaši podzavesti. Če je to primer tudi za vas (in verjetno je, glede na to, da ste nezdravem odnosu vztrajali 3 leta), potem je pomembno, da začnete intenzivno delati na tem. Obstaja namreč možnost, da se vam v prihodnosti zgodi podobna zgodba, ali pa boste podzavestno izbrali bolj varno zvezo, ki pa ne bo temeljila na pravih temeljih. Vedno več ljudi enostavno ostane samskih, kar je samo obrambni odziv na možno ponovno čustveno bolečino in ne nekaj, kar bi si res želeli.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

Verjamem da ti ni lahko, ampak verjemi, da je tako najbolje!
Čas celi in zaceli, govorim iz lastnih izkušenj. Pusti in pozabi, predno bo pre pre globoko.

Vso srečo

Glej, za sabo imam podobno zgodbo, le z nekaterimi drugačnimi nijansami. In rečem lahko le to, da ni vredno metat lastnega življenja proč. na žalost sem sam to spoznal mnogo prepozno in izgubil precej najlepših let. No, morda ne samo zaradi tega. So bile še druge stvari in morda do vsega skupaj niti prišlo ne bi, če jih ne bi bilo. Vendar vseeno, čas teče. Pa se zaradi vsega skupaj sploh ne jezim. Na nek način sem ji celo hvaležen, kajti kot kaže sem zelo potreboval nek trigger, da je v moji glavi naedilo klik in sem počasi spremnil odnos do sebe. Res je le, da je težko razumeti kaj žensko pripelje do tega, da se za tak korak odloči, čez čas odločitev popolnoma spremeni in se še po tem dolgo obnaša kot da ji je za lastno (“dokončno”) odločitev žal.

Pred leti je uporabnik Vitomir to zelo dobro zapisal in pojasnil.. bolje, kot če bi sam začel pisati od začetka.. tule je njegov odgovor v temi: Prepovedana ljubezen

De omnibus disputandum..

Te popolnoma razumem, ko si zaljubljen misliš, da je svet samo za njo in da drugih ni. Bila sem na tem…doživela grenko preizkušnjo in lahko ti povem, da se lahko ponovno zaljubiš v osebo s katero boš srečen njo pa pustiš tam kjer je. Je mama in dela vse v dobro otrok ali je to prav ali ne bo pokazal čas, jo pa razumem, da otrok ne bo mučila, če ima le malo srca in v družini ne prihaja do prepirov.

New Report

Close