Najdi forum

Pozdravljeni!

Krota je spraševala, če gledate porniče oziroma kako si popestrite dolgoletno (monotono?) zakonsko življenje v postelji, mene pa zanima, če se še vedno samozadovoljujete in če se, kako pogosto oziroma redko se? A ste kdaj poskusili skupaj s partnerjem – mislim vsak se sam samozadovoljuje, le skupaj se in se gledata? Meni in ženi je to zelo všeč.

Poročena sem 15 let, mati dveh otrok. Naneslo je tako, da imam poleg moža še dva intimna prijatelja. Tudi onadva sta poročena .Imam se fino, ne poznam monotomije v zakonu, ne primanjkuje mi ne sexsa, ne ljubezni, nisem zdolgočasena. Zaenkrat je vse O.K..

Uf Lily, ali nakladaš ali pa imaš res srečo da je vse O.K.
Le kaj pravi partner na to?

Res imam tudi srečo, saj bi brez nje že zdavnaj bilo vsega konec. Partner ne ve za druga dva in zaenkrat ni še nič posumil, saj nisem doma nič drugačna kot prej, kvečjemu še rajši sexam, pa tudi kakšno posteljno novost poskusiva, ki jo “poberem” pri drugih dveh. Skratka, vse je O.K..
Kaj pa pomeni tisti “uf” na začetku povedi? Razumem ga kot kanček zavisti, češ, lepo tebi. Se motim?

Kje je pa tvoja morala ?

Živim le 1x. Nihče ne trpi, nikogar nič ne boli.Ljubimo na 100 in 1 način, vsakega, ki nam je blizu, drugače. Moraliziranje nikomur ne koristi, le živce si kvarimo, učinka pa nobenega.

Hej, upam, da si ti žena od onega CaptainX-a s http://www.poljub.com. Sta si čisto podobna in prav lepo bi pasala skupaj. Če pa nisi, se mi pa smilita tako tvoj mož kot njegova žena.

hihihihihihihi…….Lily se tudi smeje…..kako vas je sprovocirala,vi pa takoj PUF po njej……..Lily,jaz sem ti tudi malo nevoščljiv,veš………ampak jebi ga,kar je je,upaj samo,da te mož ne bo zadavil,ali……….če bi jaz zvedel,da me moja vara in to z dvema……..jaz bi……jaz bi…..jaz……..bi………..no kaj bi……….razen tega da bi….. hihihihihihihhiihi,dajte še mal udrihat po Lily,je tko fajn brat……

Lily, ima tvoja muca še kakšen prostorček za mene. Saj če imaš dva, bi prenesla še enega, bi še bolj uživala.

Dragi Milko!
Tudi tretjega se ne bi branila, verjemi.Sploh pa, če bi mi uspelo, da so trije naenkrat ob meni oz. v, za ali na meni. Imam namreč še neizpolnjeno željo, tj. s tremi naenkrat.

Hojla jože, postaja vedno bolj zanimivo, a ne…

Bomo rajši nehali udrihat, da nam ne pobegne.

Z veseljem bi bil tretji, ob ali v tebi, vse bi mi bilo všeč. Oglasi se na moj e-mail.

Zakaj?

Lahko, da se je Lily z nami malo pohecala. Vendar verjamem, da obstaja marsikakšna Lily, ki pa dejansko tako živi.

Trčimo pa seveda ob vprašanje, ali športni sex (stremljenje k telesnim užitkom brez čustev) v resnici lahko obstaja dlje časa, po mojem ne. Sicer Lily trdi, da ima vsakega rada na svoj način in lahko ji (njej ali pa eni drugi Lily, ki dejansko tako
živi) verjamemo, v časovni perspektivi pa mislim, da se takšne stvari dolgoročno ne obnesejo, ker se pač zgodi, da nam eden izmed ljubimcev sčasoma ni več tako zanimiv, se ohladimo do njega, so obdobja v življenju ko je Lily (zopet opozarjam, da ne govorim o tej Lily ampak za skupino ljudi, ki pač prakticira način življenja, ki je zgoraj opisan) vsa razvneta in se ji dvigne libido ob dejstvu, da ima več ljubimcev, da pa je vseeno še obdobje v njenem življenju, ko ji je celo eden preveč…

Kaj je že tema? Aja?
Obstaja več skupin ljudi:
– (1) ljudje, ki so zvesti kot partnerji (bodisi zato, ker čutijo, da jim nič ne manjka (1.1), bodisi zato, ker si ne drznejo (1.2))
– (2) ljudje, ki skušajo seksati čim več in s čim večimi partnerji, pa to skrivajo pred stalnim partnerjem, oziroma se o tem ne pogovarjajo, imajo nek tih dogovor… itd..
– (3) ljudje, ki to počnejo v dogovoru s stalnim partnerjem in so s tem razbremenjeni slabe vesti…

Mislim, da je največ ljudi v skupini 2 in le redki so v resnici srečni (ker niso uspeli zgraditi kvalitetne zveze s svojim stalnim partnerjem, tisto kar počnejo jim morda vsaj na začetku vzbuja slabo vest, predvsem pa imajo stalno občutek da jim nekaj manjka in da nekaj iščejo.
Najboljše se godi onim v skupini 1.1. najslabše pa onim v skupini 1.2.

Se pravi moja rang lestvica sreče:
– 1.1
– 3.
– 2.
– 1.2

Tako je , Edi. Tudi takšne živimo, nihče pa nam tega ne bi pripisal. Smo visoko izobražene, urejene, doma vse kot pri “normalnih”, le prosti čas izkoristimo nekoliko drugače.

Zato, ker sta prevarana. In to ne enkrat, ampak vsakodnevno, naprej in naprej.

To, da tega ne vesta, ni olajševalna okoliščina. Pravzaprav narobe, navajanje tega v opravičilo – pojasnilo s strani drugega se mi zdi še posebej poniževalno.

Zato, ker ju njun partner tako zelo malo spoštuje, da sta vsak dan deležna gore laži.

Zato, ker njuna partnerja ravnata sebično.

Vsega tega partnerski odnos, kakršen po mojem mnenju oziroma okusu mora biti, ne vsebuje. Če bi sam zvedel za kaj takega, bi bil globoko prizadet.

Zato, vidiš.

Se pa zavedam, da smo si različni. Mogoče pa Lily to počne v dogovoru z možem. Mogoče moža to ne moti. Mogoče pa mož v tem uživa. Mogoče… mogoče…

Kapitan je dobro opisal svoje življenje in v njegovem primeru se ne motim. Ne privoščim ga nobeni, katera si pod partnerstvom zamišlja vsaj približno nekaj takega kot jaz.

Obsodil nisem nikogar, postavil pa sem se v kožo tistih, ki so po mojem mnenju najbolj prizadeti.

Proti argumentu, da saj v resnici sploh niso prizadeti, pa ostanem brez moči. S strani dejstev je res tako, ne želim pa imeti opraviti ničesar z nekom, kateremu je to življensko vodilo. In ker si življenskega sopotnika izbere vsak sam, no, zato si tudi sam vzamem drobno pravico, da se mi zdi tako ravnanje nesprejemljivo.

Evo še mene Lily in odgovor na vprašanje “zavist?” – še zdaleč ne, samo začudenje, ker se najdejo tudi take (i), ki najdejo čas tudi za to.
Zaenkrat se ukvarjam s toliko stvarmi, da imam življenje popolnoma zapolnjeno, pestro, skratka čudovito in torej brez potrebe po športnem seksu. Vsaj tako jaz tvoja razmerja pojmujem, ker si pač ne znam predstavljati ljubezen ( do partnerja ) x 3.

Ampak puščam odprto, kaj veš kaj vse se mi bo še zgodilo; tebi pa čimveč lepih trenutkov!

Razumem. In dajem ti prav.

Poznam pa prakso.

In tudi dejstvo, da so včasih takšne stranpoti samo kamenčki na poti izgradnje zveze, če ta že od začetkja ni dovolj trdna in da moramo znati tudi kaj “hudega” odpustiti ljubljeni osebi.

Pa moramo res nujno zameriti partnerju tistih nekaj nagonskih gibov in lažne (?) potrditve? Saj se gre samo za sex!

Hojla!
Je mogoče to dodatani vir zaslužka?

New Report

Close