Najdi forum

Dober dan vsem.
Pišem prvič.
In pišem o mojem ubijalskem zakonu ki se spreminja v pravi pekel umazanih besed.Poročena sva 10 let dva otroka mali6let,mala9let.Zadnje pol leta imava ves čas prepire in vedno sem jaz kriv,kot naprimer ko dam izjavo ko me vpraša če je natakarica bolj privlačna od nje,ji odvrnem da se še direktor naveliča biti direktor in podobne.Potem se drzi tri dni in zadevo premlevava v nulo.Zraven prišteje še vse moje prejšne izjave ki sva jih tudi ze 100krat premlela,skratka sem nepoboljšljiv.Pred novim letom ko sem hotel kegljati s sodelavci je bilo vse narobe ker me je ona tisti dan tako močno potrebovala(sam grem ven s kolegom enkrat ali dvakrat letno in to je vse).Zadnje čase pa pravi da pogreša zaljubjenost in iskrice v očeh,naj ji ji spet prizgem,hkrati pa posluša zaljubljene soge o črnih očeh(jaz imam modre,hrepenenju,tako da se sprašujem kdo je to v njej vzbudil in da to sedaj išče pri meni.Ze odkar sva poročena je tesno navezana name tako da me sploh nikamor ne spusti.Opazam da se ne počutim več dobro zraven nje,sem ves nervozen in se zadrzujem da ja ne bi spet kaj bleknil,gleda vsak moj gib in me tezko sprejema ter gleda,hkrati pa zahteva romanco.Me zanima kaj mislite je spoznala drugega sedaj pa z vso silo pritiska name da bi ji dal isto kot nekaj novega.Hvala

Andrej,

tukaj sem težko pameten, še raje bi slišal njeno plat zgodbe, če pa ti kaj svetujem, ti pa predlog, da se skupaj poiščeta kakšnega terapevta. KAjti to obkladanje se predolgo vleče, da bi ga sama rešila, potreben bo temlejit pogovor, pa ne sama, ampak z nekom, ki vaju bo usmerjal.

Poiskusita na forumu, kjer se nam je pridružila gospa Košiček Alenka.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Pozdravljen Andrej !
Zašla sta v krizo in potrebujeta predvsem iskren in umirjen pogovor, če že ne strokovno pomoč.
Ena izmed temeljnih partnerskih nalog je poslušati in biti slišan. Si ji kdaj povedal o svojih občutkih, ko je reagirala na tak način ?
Vse to, kar si napisal na forum, bi moral pravzaprav nasloviti nanjo. Verjetno ji ni vseeno, kako se počutiš v zakonu, tako kot tebi ni zanjo.

Obstoja pa tudi veliko dobre literature, iz katere lahko marsikaj potegneš in oživiš v svoji zvezi. Spomni se na fazo zaljubljenosti in jo poskušaj obuditi, pohvali jo, izkazuj ji nežnosti, povej ji, da jo imaš rad.

Čas je, da naredita korak naprej,

želim vama veliko uspeha !

Nina

Živjo Andrej,

njaprej svaka ti čast-dvkrat letno s prijatelji, men bi se zmešal, kar pomeni, da žena ni fer do tebe, no bom še tebe vprašala, če hoče jit ven ji pustiš??
Kakor praviš, za vse si ti kriv, ti bom povedala kako to deluje, vsaj pri meni….recimo imam problem ki mi najeda zdravje slabi dve leti ( morala bi študirat pa nimam volje, vendar se vsak dan, večkrat na dan spomnem kok sem gnila in sem slabe volje in seveda pokasira moja partner, ki je večino časa z mano in vsega je on kriv, čeprav z njim ne govorim o faksu, ampak le da stresem to slabo voljo iz mene. No jest se tega zavedam in tega ne počnem pogosto, vrjemem pa da nekaj muči tvojo ženo, to da je spoznala drugega lahko opaziš tudi drugače, sms sporočila, ki jih prej ni bilo, ureja si frizuro pogosteje, kupi si šminko…mnogo je pokazateljev le če znaš opazovati. To da pogreša zaljublejnost in iskrice ji verjamem, ker jih tudi jaz, vendar vem, da po določenem času to izgine in ostane le navezanost in imeti rad in to je čist dovolj za lepo in dobro zvezo, le če ne začne eden komplicirati.
Hmmm, da se vrnem nazaj…te nikamor ne pusti…no to ne razumem, jest imam popolno svobodo ( skupaj sva 4 leta) in vem da jo bom imela tudi po 10 letih in obratno seveda, kamor si želi, naj gre, saj mu zaupam, če pa že kej…….pa vemo, kar se ne ve ne boli. Še manj pa razumem tebe, kako nimaš potrebe po druženju s prijatlelji, sodelovci, …..pomoje to tudi tebi že najde zdravje in živce. Nekaj boš mogel narediti kaj praviš??

No en nasmešek in lepo bodi Zaja

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

No najprej se lepo zahvaljujem za odgovore.
Ko prebiram pisma po forumu sem večkrat prijetno presenečen in najdem tudi kakšen odgovor na moja vprašanja.Najprej sem ugotovil da sem mrtev brez zivljenja v sebi in da na tak način ne morem dajati nič od sebe,in varjamem zeni ko pravi da od mene ne dobi odnosa,čeprav jo večkrat presenetim z ukkradeno rozo iz kakšnega vrta in malenkostmi.Ona pač nima take navade ker je mišljenja da je rozica samo ona in tu jo ni za premaknit.
Ja pa Zajo zanima če gre ona ven,seveda še vzpodbujam jo pri tem pa pravi da je raje doma in to pričakuje tudi od mene.V toliko ključnih stvareh ne najdeva skupnega jezika da sem jaz dolga leta molčal za blagor druzinske sreče pa to ne gre.Kako bom rešil to,vidim samo en izzhod,misel nanj me pomirja,vzamem kovčke in se za tri mesece zaprem v stanovaje da zadeva premislim in postavim na svoje mesto.Ob njeni prisotnosti mi je to znansvenafantastika.Sem za iskrice v očeh tudi po dolgih letih zakona vendar mora biti človek zadovoljen najprej sam s seboj in da se počuti svobodnega ne pa poročenega.
Hvala za posluh

priporočam ti, da se z ženo o vsem tem kar si napisal pogovorita. kaj pa če ona drugače gleda na te stvari. dopovej ji da je življenje postalo nevzdržno in da se mora stvar spremeniti drugače bo nekaj narobe. mislim, da je pogovor trenutno edina pametna rešitev, če boš molčal se ne bo nič spremenilo.
želim ti polno uspeha.

New Report

Close