Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo zakisanost telesa

zakisanost telesa

Lep pozdrav!

Zanima me, če je pri razstrupljanju telesa obvezna bazična kopel? Namreč v stanovanju nimam banje temveč tuš? Kakšna druga rešitev?

Hvala za odgovor.

Ja, kopanje v bazični soli je zelo pomemben dejavnik pri razkisanju telesa. Koža je namreč skoraj pri vseh ljudeh kolikor tolikor zdrav organ in zato ga moramo izkoristiti.

če nimate kadi, lahko izvajate nožne kopeli. Vzemite čim večji in višji “lavor” in si noge namakajte vsaj vsak drugi dan, najmanj 60 minut.

Možni so še nožni obkladki (nekateri namočijo frotirasto nogavico v mešanico bazične soli in vode, ter jo rahlo ožemejo in dajo na noge), ki jih pustimo na nogah celo noč. Na te povoje lahko nataknemo še eno suho nogavico. Jaz se raje namakam pred televizorjem.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

zanima me koliko časa poteka razstrupljanje. koliko časa se moras razstrupljati?

LP

ali je učinek nožne kopeli enak kot celotna kopel. Vsak dan izvajam nožno kopel po 1.uro in 30 min. Koliko časa moram izvajati nožne kopeli, da se raztrupim (poleg jemanja mineralov in dieta)

lp

Nožne kopeli seveda niso enakovredne kopelim celega telesa. Vi ste pa zelo pridni in si zaslužite veliko pohvalo.

Kako dolgo razskisati? Ponavadi izvajamo vse ukrepe 3 mesece, potem za 5 dni prekinemo z vsem in si znova izmerimo pH urina. Merimo 1 ali 2 dneva, da vidimo, kakšna je krivulja. Če smo močno zakisani, so manjše spremembe, če smo manj, so spremembe večje. Razkisamo tako dolgo, dokler niso vrednosti v krivulji okrog 7 pH.

Preberite še moj odgovor 22.6.2007 v tej temi:

http://med.over.net/forum5/read.php?177,3443915

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close