Zakaj spet ta huda krvavitev???
Pozdravljene moje ženske
Ne vem več kaj si naj mislim in delam? Spet se mi je ulila kri, da sem bila krvava, do kolen si lahko mislite? Cela sem se tresla, srce mi je tako ropotalo kot, da bi mi hotlo skočiti ven, ker so še leteli majhni koščki ven. Pokličem takoj mojega gin, mu povem in takoj k njemu. Pogledal mi je vaginalni UZ, in na trebuh UZ pa še gin pregled. Ne vidi te krvavitve in ne. Ne vemo več kaj delati. Me je vprašal, če bi ostala v bolnici sem prosila, da ne, povedal mi je, če slučajno v dveh dneh se krvavitev ne ustavi pa takoj naj pridem za sprejem. Z otročkom je vse uredu, srček lepo dela velikost ploda je 78mm. Ginekolog pravi, da se mi to večkrat ponavlja in, da je bilo do sedaj vse uredu, da misli, da bo sedaj tudi vse uredu. Ampak je povedal, da nikoli se pa ne ve, da v 1 uri se lahko marsikaj zgodi. No in kako se ne bi sekirala, če je pa vse tako kot ne bi smelo biti? Ste lahko ve ženske pametne mojim težavami? Jaz ne morem biti, če gin ne ve kaj je narobe, kako bom vedela jaz kaj ne? Ne vem tako me skrbi, da se ne upam še na wc od straha, da ja ne bo kaj ven poletelo. Kaj mislite vi in prosim saj za kakšno lepo tolažilno besedo, ker mi veliko pomeni.
Ne vem več kaj narediti? Lepo se imejte ob tem lepem vremenu.
Vsem skupaj prav lep pozdrav
Doroteja
Doroteja, držim pesti, da bi se vse uredilo. Moram ti povedati, da je tudi moja sodelavka od vsega začetka tako krvavela. Pa prav tako nič niso našli in nič niso naredili.
Res pa je, da je skoraj vso nosečnost preležala v bolnišnici. Mogoče je prišla domov za kak teden, potem pa ponovno krvavitve in nazaj v bolnico.
Mucika držita se, saj bosta zdržala do konca. Hvala bogu, da je z malim vse vredu.
Upaj na najboljše in se ne pusti tem nočnim moram, saj to tudi nekaj vpliva na vse skupaj.
Čao.
Doroteja!
Res mi je žal, da nimaš umirjene nosečnosti, še posebej, ker si toliko pretrpela že pred njo. Ti pa tudi jaz svetujem, da pojdi v bolnico, če ti je tako predlagal ginekolog. Saj veš, da te brez veze ne bi pošiljal tja. So vsaj pri roki in lahko takoj urgirajo če se da.
Držim pesti in srečno.
Lp,
Barbara
Doroteja, tudi jaz mislim, da bi bilo najbolje, če bi šla za par dni na opazovanje v bolnico. Verjemi, da vem, da je težko biti v bolnici, kajti tudi jaz sem je sita še iz otroških let, vendar misli na svojega otročka. Zanj se pa že splača potrpeti tudi bolnišnično vzdušje, a ne. Zase vem, da bi bila bolj mirna v bolnici kot doma.
Lep pozdrav in čimprejšnje prenehanje krvavitev!
Barbara
Živjo,
tudi jaz bi ti predlagala bolnišnico, čeprav sem zadnja, ki hočem biti pametna. A bi le bila blizu strokovnjakov, ki ti lahko priskočijo in pomagajo v sekundici. Če pa si doma, je stvar drugačna.
Kakorokoli že, vse moči sveta želim tvojemu sončku pri zoperstavljanju tem krvavitvam in da se ne bo pustil motiti. Tebi pa čim manj skrbi in ‘živčnih vojn’.
Poskusi se zrelaksirati. Vem,da bo težko, vendar bo tako najbolje zate in za tvojega/vajinega cukrčka.
Drži se !!!!!!!
alenka
Doroteja! Pojdi nujno v bolnico. Sigurno se boš manj sekirala, če boš vedela, da imaš zdravnika “pri roki”.
Veš kaj sem pa tudi pomislila? Kaj pa če so te krvavitve pri tebi psihičnega izvora? Mogoče od vse sekerancije in vseh težav???? Razmisli in poskušaj se umiriti. A kako? Ne vem, za nasvet vprašaj ginekologa.
Vsekakor pa zdržiiiiiii !!! Poglej, tvoj sonček je velik že skoraj za dlan!!! Gotovo mu je všeč pri tebi, če je že tako dolgo zdržal.
Držim pesti!
Zoe verjamem ti kako trpiš. Jaz sem tudi pomislila na najslabše, da bi si naredila, če bi bilo kaj narobe. Bog ne daj, da bi kaj narobe gin, povedal ne vem, če ne bi kar tam obležala. Vem, da ti ni v tolažbo, ko napišemo saj bo pa drugič itd. Ti pa boga reva trpiš joj kako se mi smiliš. Drži se in želim ti, da čim prej ponovno zanosiš.
Lep pozdravček
Doroteja
Doroteja!
Verjamem, da te je strah. Tudi mene bi bilo. Ampak predstavljaj si, da boš čez nekaj mesecev v rokah držala štručko, ki ti danes dela toliko problemov in sivih las. Poskusi misliti na lepe trenutke, ne obremenjuj se preveč s krvavitvami. Vem, da je lažje reči, kot pa tako narediti, ampak poskusi.
Držimo s tabo!!!
Doroteja!
Ne vem zakaj se ti mora to dogajat!Kar groza me je.Glavno, da se tvoj otroček bori in se ne da motit.Moja kolegica je imela do četrtega meseca tudi krvavitve, potem se je umirilo in ima prekrasno punčko.
Vse smo s tabo in držimo pesti da se vse dobro izteče in rodimo tega otroka, saj vidiš da je borec.
Maja
Zdravo!
Vem da je zate težko. Največ pa boš naredila za svojega sončka, če boš čimbolj sproščena in mislila na najboljše. Če se sekiraš to slabo vpliva na sončka. Vem da je lahko meni to govoriti, ker nisem v tvoji koži.
Pred pol leta sem imela splav. Žal mi je ker sem bila vso nosečnost napeta in v strahu, če bo vse ok. Tako sem svojemu sončku le škodila namesto koristila. Naslednjič upam, da bom čimbolj sproščena, tako si ne bom mogla očitati, da nisem bila dobra mama.
Maja