Najdi forum

Zakaj se je spet pojavil pred menoj? Pred več kot petimi leti sva se dobivala in neznosno uživala (intimno), v pogovorih, … Kasneje sva intimni stik izgubila (vsak je imel svojega ali svoje partnerje), vendar kljub temu me je nekajkrat na leto poklical. Sedaj, ko sva oba krepko odrasla (malo pod in malo nad 30), zopet potiho razmišljava eden od drugemu ter o tem koliko časa se že poznava, koliko sva si dopustila eden drugemu in zakaj je ostalo le pri tem. In sedaj me ponovno kliče, previdno z vljudnostnimi vprašanji, z lepimi željami me vabi k sebi, v svoje domovanje, ki ga je skrbno (baje) obnovil z željo “najprej štalca pol pa kravca”. A zdaj naj bi bila pa jaz kravca? Toliko let sem si ga želela, on pa je iskal in letal od ene do druge, pa nobena ni bila dobra za dlje kot pol leta….
Pa saj ne vem. Ali je mogoče to le znak, da stara ljubezen ne zarjavi???

Stara ljubezen nikoli ne zarjavi, je pa dejstvo, da nikoli več tako ne sije.

Če bi bil on osel in ne bik, bi ti bila lahko kravca. Vprašanje zate: Želiš biti samo kravca?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala za odgovor. Prvi stavek mi je popolnoma jasen, za drugega pa sem malo prekratka. Prosim če mi razložiš vloge osla, bika in kravce.
Lp.

kakor koli se bo to že zdelo plehko, pa je mogoče vseeno kaj resnice v tem: neštetokrat sem že slišala, da se hoče on ali ona “znoret”. mogoče pa se on je in je zdaj pripravljen na resnejšo zvezo. preizkusil je najbrž veliko “kravic” in po vsem tem še vedno zdaj vidi v svoji štalci tebe… to lahko dojemaš na 2 načina:
1. se ti zdi trapasto, da bi se mu prepostila potem, ko je tako na veliko kolovratil okoli
2. se ti zdi fino, da se želi po vseh teh ženskah vrniti k tebi

no je še ena opcija:
mogoče pa se želi spet samo fino met dokler bo trajalo že s preizkušeno avanturico, ki je očitno dobro delovala

ma, ne bi hotla bit v tvoji koži. predlagam pa, da se spustiš v sladke trenutke (če se že boš) brez posebnih pričakovanj, potem pač daš času čas, uživaš trenutke, naprej pa se bo razvijalo samo od sebe.

New Report

Close