Najdi forum

Zakaj so moški postali reve

Po pogovorih s prijateljicami in iz lastnih izkušenj sem spoznala, da moramo danes punce v akcijo in osvajanje in ne obratno, če ne ni nič. Že zdavnaj sem opazila, da so dekleta postala napadalnejša in si upajo prve navezati stik s fantom in ga povabiti na zmenek. Dobro, seveda pozdravljam to in je dobro, ampak fantom se pa vseeno ne bi bilo treba pomehkužiti. Sedaj samo čakajo, da dekle naredi vse in se pustijo osvajati. Meni pa se to ne da (ali po domače nisem toliko samozavestna) in imam raje, če mene kdo zapelje in mi pokaže naklonjenost. Posledice – nič se mi ne dogaja. Moram pa priznati, da fantje pod 25 let niso brezupni, samo kaj ko so premladi zame.
Se tudi vam zdi da sedaj samo punce osvajajo?

No ana, saj ni tako ekstremna situacija. Jaz še vedno brez zadrege pristopim h kaki punci, ki mi je všeč. Na žalost se potem dostikrat pokaže, da je bogata samo lupina, ampak to je že druga zgodba. Aja, pa star sem malo nad to tvojo magično mejo… 🙂

Moški nismo niti toliko reve,kot ste ženske pozabile, kaj pomeni zapeljevanje. Včasih gledam zdolgočasene dekleta v diskotekah. Nobenega izziva ,nobenega izraza,samo nekaj čakajo. Fantu, ki vam je všeč, je treba dati namig,potem pa že bo. Tudi ples samih deklet med sabo zelo odbija fante. No, nekatere pač še vedno znajo pritegniti s pravim pogledom,mal mimike, tudi mal miganja z boki in pravi pogled pravemu fantu ne škodi 🙂 Če glih ne pride pravi,ni treba kar odbiti ga,gre se mal plesat in se opraviči,da ti je dosti z njim plesa. Tako bo videl pravi fant, da rada plešeš in se bo mogoče ojunačil. Direktni napad dekleta fanta samo odbije. Prevelika nezainteresiranost pa tudi pomeni,da ti ni do fantov. Treba je znat igrat 🙂

Ja halo komu pa se to da!! Po diskotekah z rito migat, da bi tipe začel med jajci ščemet. Juhuhuhu!!! NAvali narode!!! ZAkaj se pa ne bi fantje malo potrudili okoli svojih simpatij?

Ob prvi priliki bom preizkusila tvoj recept, me prav zanima, če bo kaj vžgalo. Samo, da ne bodo potem se mi približali samo avanturisti?

To je sicer čist mim, ampak mi pade ne pamet …

… zadnjič sem nekje bral, da je Banja Luka postala demografski čudež. Zaradi vseh dogodkov, ki so jih doleteli v bližnji preteklosti je v mestu trenutno razmerje 23:1 za ženske …

… in je seveda kriza …

B

Sigurno bo veliko avanturistov tudi vmes, ampak saj ni treba takoj v posteljo z vsakim 🙂

> samo kaj ko so premladi zame.

Trapa.

Lp,
Tommy

Al so pa tak trapasti in nevljudni kot ti in nimajo nič pametnejšega za povedat

Onda ču ove godine ič na godišnji u Banja Luku.Hvala za informaciju.

Pjana je.

In potem poslušamo o ženski emancipaciji, o enakopravnosti, o tem naj tudi moški “pomivajo posodo”. In na enkrat vam puncam (dekletom) nič več ni po volji. Pa mi fantje in dedci samo gledamo in buljimo v zrak, ker ne vemo več, kaj ve od nas želite in pričakujete….

Meni se zdi to zelo ne spodobno kjer si rekla da smo fantje reve .
Vcasih ko vidim kakšno lepo punco ki jo gledam pristopim k njej in jo povabim na ples zato ona spolh noče itit z menoj na ples .
Čez nekaj casa pa vidim kako se z drugim fantom stiska ter valja po klopci ki sta oba pijana .
Vidite tudi punce ste reve ki se bojite z menoj samo na ples .
Saj sem zelo mirne sorte sploh ne bom nobi punci nič naredil edino kar se tiče osvajanja to pa bom zelo miren ter nežen .

New Report

Close