Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Zakaj slovenke ljubijo južnjake, Slovenci pa južnjakinj ne?

Zakaj slovenke ljubijo južnjake, Slovenci pa južnjakinj ne?

kh kh kh 😀

V Franciji imajo mnenje, da ni dobro hodit južno od slovenije, ker so tam “divjaki” in lahko dobiš nož med rebra če koga ali katero pogledaš….HA,HA – so mi povedali sami FRancozi! Srbski kriminalci pa v celi EU veljajo za najhujše!

he he he he….. mogoče pa so južna brača bol pozorni od nas hladnih severnjakov…. tud te teorije sm že slišal…

Sicer pa…. jaz nimam nič proti kaki seksi zagoreli južnjakinji…. :)))))

ja valda fritz HA HA ti pa francozi kr verjemte knjigam izpred dvesto let, takrat so tut slovence mel za divjake 🙂 jst zlo gledam okol pa ne hodm z nožem v rebrih… to da se pa tle hvališ da si srečno poročen, obenem te pa briga, kaj počnejo druge punce, ne vem – men neki ne gre skup… hildegard, sej pravm… glih za fritza :-)))

če slučajno najdeš koga, ki kve kaj je to Slovenija :))

lp ajs

Ej Marogica! Ne izpred 200 let ampak od francoskih poslovnežev na seminarju v Parizu, pred štirimi meseci! Moja žena pa je čist krotka, da ne bo pomote.

so bili parkrat v sloveniji

Mislim tako na splošno ni ravno nekega navala francoskih turistov v Slovenijo ali južno od nje. Če gremo na zunanji izgled pokrajine, mest… je pa meni najbolj sumljiva Italija. :)))

lp ajs

ej fricko fricko ne kapiraš ti mene glih najbl, a ne :-))))) pred kratkim sm jst tut gledala in gledala, u slo pa še tm na licu mesta, pa nikjer nbenih divjakov 🙂 pa tut trenerkarjev ne al pa kakšnih trdorokcev. so telepati pol, teli tvoji poslovneži a ne… ah jaj, kaj čmo, žena tolk krotka, mož pa ves divji… morebiti si pa ti tkole rodom doša’ od kakšne mal manj fricovske zemlje pa te zdej zanima, kako se uvalit, hihi :-))))))))))

Ej Marogica, tudi ti mene ne kapiraš najbolj! Pa kaj čem zdaj. Res imam kake 20% nemške krvi – genov – to je pa tudi vse. Po raziskavah imamo mi več nordijskih genov kot južni indijskih. Genetsko pa smo si manj podobni kot Portugalci in Finci!

Jaz tudi, pa še izhaja od dol (je “južna”) :)))))

Jaz jo mam :))))

Avtor: Fritz
Datum: 04-02-04 13:44

V Ljubljani, kjer imaš več jugo get, in kjer ni dobro preveč naglas govoriti slovensko!

Kje pa je to?

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

uau, 20% nemške krvi… ti kok je pa to litrov? ne boš verjel, ampak vse raziskave tut pravjo, da nordijski geni izvirajo iz indije, tko indoevropejci pa to :-))))) fritze fritze…

Jaz se bom verjetno poročil z “južnjakinjo” oz. punco južnega porekla, če se bom poročil. Lepe so, šarmantne in z veseljem se prepustijo moški nadvladi. take imam rad.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja saj zdaj je pa tvoje razmišljanje čisto utemeljeno
(saj veš Hitler pa njegov arijska rasa pa vpliv tega v tvojih
20%)

Wake up and smell the coffie!!!!!!!!

Očitno je problem pri tem v tem,
da je tvoja “preveč krotka”,
probaj kako južnjakinjo,
so ful bolj divje veš!

sauj veš kk je tisto, zarečenga kruha se največ poje 😀

Jaz pa že dalj časa opažam slovenke z moškimi črne barve.
No, saj če pa ni nobenega moškega črne barve prostega, se pač punce morajo zadovoljiti s “čefurji”

Važn, da ni slovenc.

Ampak men je vseen.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Južnjakinjo? Crno? … al oboje skp??? 😀

Slovenke ga sam pijejo pa nič se ne rihtajo medtem ko so pa južnakinje skoz spedenane. 🙂

carček

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close