Zakaj slovenke ljubijo južnjake, Slovenci pa južnjakinj ne?
jest ravnokar spoznou u kafiču eno hrvatico, dalamtinko, mi je šele v pogovoru povedala da je, mater kakšna mačka, pa še tel sm dobu jo bom čez pol ure že poklical mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kako pa lahko toliko slovenk nabaše na južnjake če pa je toliko slovencev?
No evo…
Veš Maja, sem srečno poročen in nikoli nisem imel problemov z ženskim spolom!
Fritz, zakaj pa te potem južnjaki motijo?
A zdaj hočeš rečt, da več Slovenk hodi z južnjaki kot s Slovenci??? :))))
lp ajs
meni se postavlja vprašanje kje živiš, da si to postavil kot splošen problem.
jest tega ne vidim (al sem pa slepa).
no “trenerkarja” nimam in ga ne bi imela. se mi to pač ne dopade…. zato se pa verjetno ne gibamm v takih krogih… prisegam na klasiko… eni pa pač na eksotiko…
Mentaliteta, nekultura, napadalnost, neprilagodljivost (jezik), neizobraženost….
Če greš ti v katerokoli tujo državo, se boš morala najprej naučiti jezika, pa tudi če si PhD…
Množijo se kot zajci, potem pa jamrajo, da imajo premalo socialne podpore…
Pametni, izobraženi in nadarjeni jugosi so šli naprej v EU (razen nekaj prof. na faxih), pri nas pa so večinoma ostali tisti “ćobani”, ki jih še doma ne marajo!!!
Ne več, ampak preveč!
V Ljubljani, kjer imaš več jugo get, in kjer ni dobro preveč naglas govoriti slovensko!
Jaz mislim, da je to stvar posameznika kakega partnerja si izbere. Ne moreš zdej ti obsojat Slovenke ki hodijo z južnjakom. Pa kaj pol. To je njihova stvar. Ne vem zakaj se ti tolk zaradi tega obremenjuješ. Očitno te je punca pustila zaradi nekega neslovenca in zdej cel halo delaš. Sej smo vsi ljudje, vsi imamo svoje pravice, mnenja, to je res. Ampak imamo tudi dolžnosti ki se jim reče strpnost.. Moj fant je Slovenec, imela pa sem tudi že južnjaka in lahko rečem da je bil super fant, vedno sva se zgovarjala po slovensko, nikoli ni dajal vtisa da je nek zajebani južnjak, saj sploh to ni bil.. In zato ti rečem, če se imata dva človeka rada, sploh ni pomembna narodnost! Če se pa Slovenske punce oblačijo po južnjaško in tako tudi govorijo, je pa to njihova stvar, ne tvoja.
Živi in pusti živeti!
Fritz, vse kar lahko povem na to kar si napisal je, da si en primitivni ksenofob, ki svoje za frustracije krivi druge.
Samo ponavadi ljudje, ki jih ne motijo drugačni (v našem primeru južnjaki), ne nastopajo tako ostro kot Fritz. Mogoče se glede Fritza pa motim.
Jaz samo objektivno opisujem trenutno stanje in se bojim za prihodnost slovencev. Največji nacionalistični bum pa je in še bo sprožila naša vladujoča politika z LDS in ZLSD na čelu in IZBRISANIMI!
zaradi mene lahko Slovenke hodijo tud z Marsovci, jaz sem svojo že našel :)))
lp ajs
sem juznjak in obozujem Slovenke – jebiga. Sam verjam da se pa nikol nebi porocu z Slovenko. Dobre so ker niso zadrzane,……. lih v soboto smo se mal zabaval v etnicno mesani druzbi in je bilo zares ql SLOVENKE VOLIM VAS
fritz, tok zateženi majo doma zihr eno frido al pa hildegard s trdo roko… dečko, ajde oladi 🙂 ja, znam južne jezike govort, čeprav sem slovenka, pa noben fritz mi ne bo govoru, kje in s kom jih lahko uporabljam in kje in s kom ne. zihr te je kakšna dalmatinka al pa srbkinja pustila – če te še ni, ti pa prvoščim, da bi te, pol seveda, ko bi se nesmrtno zalubu vanjo … pol bo pa jok in stok, ajde dušo vrati se… :-)))))
sploh pa kaj te tolk brigajo drugi ljudje???
to že…., ampak da so slovenke take… ne vem no ….
Ker so crniiii…mnjamej :)) Drugač pa vsi moji južnjaki, ki sm jih mela so bli čis normalni…noben ni bil trenirkar z yellowcabicami in zalizano čupo…to so serice…deleč od fetisha eksotike 🙂
Drugač pa neki pa majo južnjaki, kar slovencem manjka – TEMPERAMENT (khm..ne tepe vsak južnjak svoje punce, da nau pomote).
PREBER SI MAL PREJŠNE POSTE, DA SE TI BO SLIKA MAL ZBISTRILA
Forum je zaprt za komentiranje.