Zakaj se ženske ne dopisujejo preko zmenkarij?
V zadnjih 8 letih sem se prijavil na razne spletne zmenkarije kot so Badoo, Twoo in Ona-on. V njih imaš ogromno žensk vseh starosti se za dopisovati, a kaj ko okoli 80% od njih sploh nič ne odgovarja, ko hočeš začeti nek pogovor. Zakaj se sploh na njih prijavijo, če nimajo interesa. Ne razumem vas. Zaradi take ignorance, na stran postavljate tudi ostala dekleta, ki so resna za pogovor. Na svojem profilu imam sliko sebe in mojih resničnih podatkov, a očitno to ne zaleže. V teh letih sem se preko zmenkarij v živo z žensko dobil le dvakrat, a nista bili dovolj resni, niti za prijateljstvo. Žalostno. Se mi zdi da tudi od moškega preveč pričakujete.
Zato, ker vas je enostavno preveč 😁
Pač ti dam primer…. Se bom js prijavla na badoo… V eni uri bom mela nwm 10 sporocil… V enmu dnevu pa ogromno 😁 in marsikje sm bla prijavlena in so pol keri tipi pisal zaka ne odpisuješ bla bla bla… Ja zato ker nemorm 30im al pa 40im naenkrat odpisvat 😂😂😂 si lahka pol cel dan uzamem čas… Al pa še dlje… Da vsem odgovorim 😁😁 ker to je ful naval….
Dandanes je na portalih pač tako, da si 90% moških želi top 80% žensk, 90% žensk si pa želi top 20% moških.
Smola pa taka!
Forum je zaprt za komentiranje.