Najdi forum

zakaj se vrača k bivši?????

Pozdravljeni!

Z fantom sva skupaj eno leto in med tem sem ga dvakrat dobila, da je svoji bivši punci pisal da jo ima rad. Seveda mi prizna samo zadnje pismo in reče da več nibilo. Ko sem mu pismo našla v nedeljo sem ga spodila, pa mi je zatrjeval da ljubi samo mene da me ne vara, da neve zakaj to počne, da naj ga ne zapustim da bo vse naredil zame, da je ne ljubi, da noče imeti z njo opravka….. In zopet sem popustila. Na vsebino pisma sklepam, da sta si dopisovala že kar nekaj časa, seveda on to zanika. Na prašanje zakaj to dela mi odgovori da ne ve. Kaj menite o tem početju. Prvič mi je obljubil, da nikoli več in verjela sem mu, tudi sedaj je naredil vse enako. In niti opraviči se mi ne. Rekla sem mu da naj me zapusti in gre k njej če jo še ljubi in zakaj je sploh začel hoditi z mano, pa reče da me ljubi in da samo mene.
Naj dodam da mi je rekel da če bi ga kdaj zapustila bi mi raje naredil otroka, ali pa da bi ubil sebe ali pa tistega s kom bi bila skupaj. Tega se ne bojim, saj ni prvi ki mi to govori. Zelo pa je ljubosumen.

Hvala za vaše mnenje.

Pozdravljeni.

Spoštovana Jery

Ste izredno optimistični, kar je po svoje dobro, v tej situaciji pa se slabše obnese. Zvestoba ni kategorija, ki bi se vzpostavila enkrat za vselej, ampak jo je treba nenehno vzdrževati in gojiti. Če to ni možno že na začetku zveze, tega tudi morebitni skupni otrok ne bo dosegel.
Premislite o smislu nadaljevanja take zveze.

Jery,
mogoče se bo slišalo grdo vendar, zapusti ga čim prej. V tej vajini zvezi bi bil otrok samo ovira in to tebi. Kaj bi počela z njim, ko bi te končno zapustil in odšel k bivši?
Spametuj se pravi čas in ga postavi pred vrata. Saj so še drugi fantje, ki so te boj vredni.

Lep dan!

To ne pelje nikamor! Čimprej prekini svojo vezo!

Če si pametna boš z vso paro pobegnila proč od njega. Ali je mlad ali pa nezrev. Sedeti na dveh stolih se ne da. In če ti lagal do sedaj ti bo tudi naprej. V resnici ne ljubi nobene od vaju.

Pozdravljena!
Kaj naj rečem!!??Naj bo še tako težko in boleče,je edina rečitev prekiniti zvezo!!!Sama vem,ker sem še pred kratkim (skoraj 3 leta) bila v zvezi,ki bi ji lahko rekli pekel.Tokrat doživljam pekel sama,vendar vem zakaj.Cele noči ne spim,jočem,ne morem jest in,in,in…ampak se kljub temu vsakič opomnim,da ni to človek zame.Si resnično želiš živeti v dvomih iz dneva v dan???Mislim,da ne.Konec koncev pa je že tako rekoč dejstvo,da se ne bo spremenil!!!
Kaj boš storila,je še vedno tvoja težava,če pa potrebuješ pomoč ali prijateljico,sem ti tukaj na razpolago!

Veliko uspeha in moči,Pika

New Report

Close