Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Zakaj se osebno ne zmenite???

Zakaj se osebno ne zmenite???

Pozdravljene bodoče mamice

Globalno razmišljam o vsem vam nesrečnicam, kako vam pomagati. Prišla sem, do enega zaključka. Kako bi bilo, če bi se vse vi ženske osebno ali telefonično, kaj pogovorile z prof. dr. Tomaževič. Seveda on je glavni glede odobravanja za IVF, in za vse ostalo. Prof, je v komisiji. Se spomnem, ko sem jaz bila pri njemu na gin, pregledu mi je takoj povedal, da lahko grem na IVF, pa mi ni bilo treba čakati na odgovor oz, za odobritev od komisije itd. Dajte potrudite se, resnočno zelooooo teško se dobi prof. dr T. na telefon, ampak se vam isplača tudi vstrajati. Zakaj pa ne. Poveš po tel, težave in, če ti že po tel pove, da lahko ali bilo kaj, pač greš na IVF, in poveste po dogovoru z prof. dr. Tomaževič, in ne vidim problema, da bi takooooo dolgo čakale in si tratile živce.
Res ne vem več kako bi vam pomagala, če bi lahko vam z vsem srcem pomagam, ker se mi resnično takooooo smilite, da stalno mislim na vas. Tako nesrečna sem, če katera mi napiše, da je dobila k…. M. Poskušajte na takšen način, boste videle kako bo. Beseda ni konj, pa tudi, če na zvezi čakaš 10 minut, da ga poiščejo to pa tudi ni ne vem, kakšen strošek. Jaz sem se ogromno pogovarjala po tel. z prof. Tomaževičem, in se mi zdi uredu zdravnik, se kar rad pomeni po telefonu. Dajte sedaj atentat na takšen način. Pa pišite kako je bilo…….
Kličite ne odlašajte, leta tečejo in nič ne rečejo…..
Vsem želim prav veliko sreče in čimprej bodite mamice…..
Lep dan
Doroteja

Samo kratek odgovor. V vezi vseh postopkov je potrebno dovoljenje ginekoloske zbornice KC in ne posameznika pa ceprav je to njen predstojnik dr. Tomazevic Se vedno je doktor in ne bog za kar ga nekatera dekleta proglasate.

Mislim, da se to ne da kar tako najprej moraš biti verjetno tudi njegov pacient. Ima pa raje osebne pogovore.
Punce pa ga večinoma tukaj na tem forumu ne poznajo!

Lp, Bianca.

Fric, katerega zdravnika pa ti svetuješ? Vidim, da ti Tomaževič ne sede preveč.
LP Taja

Taja danes si me prva nasmejala, ko si talo lepo odpisala Fricu.

Saj nihče ni rekel, da je prof. dr. Tomaževič BOG. Mogoče zame je, ker mi je pomagal, to tudi ne smem in ne morem pozabiti….

Lep sončen dan pa manj napete živčkeeeeee…..
Ne tebi Taja
Doroteja

New Report

Close