Zakaj se nikoli ne zaljubim?
Studentka,
čim manj razlag in čim več življenja. Ljubezen pride takrat ko najmanj pričakuješ in to pri zaprtih vratih. ne potrebuje nobenega vhoda in ko pride, zagrabi.
Saj veš, kako pravijo, vsem pride, samo nekaterim malo prej, nekaterim pa malo kasnej.
primož
Uf – punca – mlada si še! Časa imaš še na pretek! Ne hiti in ne obremenjuj se s takšnimi vprašanji že zdaj! Kot je rekel Primož – da bo to prišlo samo od sebe – še sama ne boš vedela kdaj in takrat se boš nehala spraševat! Enako je bilo pri meni: če sem se že zaljubila (vsaj mislila sem tako) in se začela s fantom dobivati, sem čez čaz ugotovila, da to sploh ni ljubezen in da me sploh ne privlači! To se mi je dogajalo kar nekaj časa – sedaj – pri mojih 26-ih, pa sem srečno zaljubljena. Res da sem se tudi jaz včasih enako spraševala – vendar sem s časom dojela, da to ni rešitev – prepustila sem se toku življenja in začela uživati sama v svoji družbi. No in potem je to mojo druženje “s samo seboj” prekinil moj angelček, ki ga imam tako zelo rada.
Pa veliko ljubezni!
LP
Pia
punca, saj bo. Vsak ima kdaj obdobja, ko ga nihce ne privlaci.. nic nam nisi napisala, kakšno je tvoje družabno življenje,.. morda se premalo giblješ med sebi podobnimi (pridruži se kakšni interesni dejavnosti, ki ti bo blizu), morda vsakega preveč analiziraš, morda si kdaj imela slabo izkušnjo in sedaj nikomur ne pustiš (pre)blizu, preživljaš depresijo.. razlogov je lahko več. Pomembno je, da se nehaš obremenjevat s tem, pozitivno naravnaj svoje misli in kmalu se bo našel kdo, ki ti bo zavrtel glavo 🙂