Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Zakaj sanjam o drugih moških

Zakaj sanjam o drugih moških

greGOR vam je lepo in natančno povedal kje je problem… pa še kar fantazirate o ljubimcih (ki so popolni natanko… koliko minut?)…

Tudi moja noče več kot enkrat na mesec. kaj če midva probama še vmes , kasneje če sva si simpatična to razkrijema še partnerjem in probamo v štiri. mogoče lahko pa prebudimo tvojega moža.

Ko sem brala vaša sporočila se mi je trgalo srce. Pa ne, da bi koga obsojala, ampak, ker se popolnoma vidim v isti luči. Nikoli nisem marala ljudi za katere sem vedela, da so nezvesti. Odkar imam otroka sem postala tudi jaz nezvesta. Sedaj takih ljudi ne obsojam več, vendar bolj razmišljam o tem, zakaj to MORA biti tako. Sem stara 27 let in imam dve in pol leti starega fantka. Sem neporočena, vendar z istim partnerjem že 12 let. Odkar sem rodila se mi totalno meša in se tudi s tujo pomočjo ne morem spraviti v red. Partner je zelo dober z menoj, vendar mene to nervira in živcira. Moti me prijaznost, nežnost… Jaz pa plavam na oblakih in sanjam kako se zabavam po diskotekah, norim, seksam z drugimi, skratka živim. To se je začelo poznati tudi pri odnosu s partnerjem. Vedno sem zasanjana, slabe volje – vedno sem nekje drugje. Imam tudi ljubimca. Vendar gre samo za seks in zabavo. Imava se lepo takrat, ko sva skupaj, to je pa tudi vse. Nekatere pravite, da se ponavadi ponovno zaljubiš v partnerja, ko izveš, da ima drugo. Ali bo moralo resnično priti do tega, da bom prišla k sebi? Ali ima katera podobne probleme? Javite se mi.

jest bi bil tud tvoj ljubimc… javi mi se …

Veša kaj ‘jest’ takole ti bom povedala – Nikoli ti niso dane sanje, da ti ne bi bila dana moč, da jih uresničiš. Z mano ne, mogoče pa s katero drugo. Pa veliko sreče pri iskanju.

Vau, super tema za debate, lahko bi bil cel forum namenjen tej temi. Sem se zelo zabavala in včasih tudi zamislila ob zgornjih izjavah. Moje mnenje je, da se za vsako stvarjo skriva notranji razlog, katerega mora pač rešiti vsak pri sebi. Nekdo bi seksal dan in noč, da bi s tem nadoknadil pomanjkanje ljubezni do sebe in posledično do drugih (zasvojenost s seksom je ena najhujših zasvojenosti). Drugi lahko zdrži brez da ne govorimo koliko, pa še vedno živi. Za takšne mislim, da si ne dovolijo uživati oz. si priznati, da so vredni užitkov in pozornosti tudi sicer v življenju. Ne bom več pametna. Moj nasvet je, vse se da če se hoče, če nekdo noče pa prav, je še veliko ostalih, tako za avanture kot veze. Zakaj bi nekdo trpel zaradi drugega. Meni je moj partner zelo pomagal pri teh zadevah. Je tudi prvi s katerim sem in zaenkrat edini (že na drugem zmenku), očitno sva si seksualno usojena. Veza traja peto leto in priznam iz leta v leto je bolje (da se malo pohvalim). Pridejo pa različna obdobja (moji izpiti – še študiram, njegova služba-zahtevno delo in še leto in pol stara pikica), ko stvar malo zašteka, takrat bolj na hitro in toliko da se sprostimo, vendar oba veva, da bova stvar bogato nadoknadila, ko gre kakšen problem mimo.

Včasih tudi jaz posanjam kakšnega in s kom malo pokoketiram, vendar stvari tudi povem in nastanejo prave šale in vroče zgodbice.

p.s. se opravičujem za napake, ker ko padem notri, pravopis ne obstaja, isto kot pri sexu, potem ni pravil…

Pa veliko in lepo sexajte…………………..

Bravo Mia,
zelo sem se razveselila tvojega razmišljanja. Tudi jaz se 1000 % strinjam s tabo.
Zakaj si ne bi človek vzel koščka torte, ki mu tako zelo prija. Tudi jaz sem to storila in nimam nobenega občutka krivde in nezvestobe. Tako krajo priporočam vsem, ki jih ta del zakonskega življenja mori. Seveda pa se nikakor čustveno vezati na ta košček torte, ker potem je pa lahko tragedija.

Bravo Mia,
zelo sem se razveselila tvojega razmišljanja. Tudi jaz se 1000 % strinjam s tabo.
Zakaj si ne bi človek vzel koščka torte, ki mu tako zelo prija. Tudi jaz sem to storila in nimam nobenega občutka krivde in nezvestobe. Tako krajo priporočam vsem, ki jih ta del zakonskega življenja mori. Seveda pa se nikakor čustveno vezati na ta košček torte, ker potem je pa lahko tragedija.

Spoštovana !

Bodi pozorna na svojega moža, na njegovo nagnjenost, ali je rad bolj med moškimi in njegov odnos do teh osebkov, namreč homoseksualnost je lahko odkrita pa tudi prikrita, celo podzavestna.
Ne sanjaj življenja, življenje je preveč dragocena dobrina, zato ga je treba živeti in uživati.
Če ne boš rešila tega problema si boš morala pomagati sam in si najti človeka, da ne boš sanjala za drugimi.

Nimas nikoli obcutka, da te ne mara?

bla bla bla…
privošči si kakšnega
mogoče te mine, mogoče pa še bolj potegne.
življenje bo pa polno

O moj Bog, ne morem verjeti…..Če tip v eni temi omeni, da mu je 1x na mesec premalo, dobi odgovore v smislu, da sex ni vse in da se more zamisliti čigave potrebe zadovoljuje v zvezi, pa da se pač naj prilagodi ženski in da če jo ljubi bo pač počakal. Pa da so vsi moški isti in vsi varajo itn.
Tule pa pravzaprav vsi dovoljujete užitek v obliki ljubimca brez kančka slabe vesti. Očitno se res privlačijo nasprotja in se ne spravimo skupaj ljudje, z enakimi sexualnimi potrebami. Ampak žal, da to ugotovimo in se 110% prepričamo traja predolgo, še vseeno malo upamo, da se bo spremenilo na bolje, zgradi se hiša, dobi otroka….Škoda…

Meni se pa zdi, da ljubimec ni prava rešitev. To je varanje, to je izdaja zaupanja. Pa še, če se razve, si ob vse, poleg tega prizadeneš preveč ljudi. Partnerstvo naj bi temeljilo na podlagi zaupanja. Če te tolikokrat zavrne, je treba težavo rešiti tu, na tej točki. Če se nič ne da, in če traja “suša” predolga leta, je bolje da zakon končaš. In začneš sveže na novo, potem ti ljubimcev ni treba skrivat pod posteljo. Mogoče se pa ravno v tem času mož zave, kaj lahko izgubi in se bolj potrudi.

Če ste tolikokrat zavrnjene, počasi izgubljate svojo ženskost, počutite se odrinjene, neljubljene, v sebi nosite jezo do partnerja in rade bi se maščevale. Saj ste ve opravile v celem dnevu več, ve bi morale biti bolj utrujene, ne on. Poskusile ste že vse, sexi spodnje perilo, izzivalni pristop, dobra volja…potem pa…ZAVRNITEV. Tu je povsem razumljivo, da se vam zdi imeti ljubimca popolnoma opravičljivo, ampak pomislite, kako se bi počutile ve, če vam bi to naredil on. Jaz se ne bi počutila prav nič fino, moški take sorte ki za svoj skok čez plot krivijo ženske, da mu pač niso dali, kar jim v zakonu pripada, jim pravimo prasci. No, pri vas ne bi smelo biti nič drugače. Ni pošteno. Razen, če se o tem pogovorite z svojim moškim, mogoče se bo pa strinjal, da imate svojega ljubimca, če vas že on ne zadovolji. Tudi pomankanje libida pri moških pa danes ni prav nič redko, mislim da je celo pogosteje kot pri ženskah…

New Report

Close