Najdi forum

zakaj omega 3

kaj se ti je zdelo, da se mi ne bo dalo ukvarjat in razlagat svojih rezultatov tebi in tebi podobnim ki tako ali tako samo pluvate?
prav si imel ne da se mi, kot sem ti napisala kupuj kr ti pase pa naj bo to dm ali pa lekarna. ceneje ko je boljse zate

goran p. – ne znam poslati na zasebno sporocilo
pred dobrim letom
pritisk 155/90 skupni holesterol 7,9

6 mesecev prehrana in omega ( 2,5 g epa+dha vsak dan )

na 27.8.2010
pritisk 130/75 holesterol 4,5 ( zadnji izvid imam vendar ne vem kako ga lahko pripnem, ce mi sporocite mail vam ga posljem)

lp

Pripni datoteko je funkcija. Če je ne vidiš pa se registriraj.

Lp

registracija se placuje, ce zelis izvid mi daj mail in ti posredujem.

lp

Od kdaj pa to? Jaz nič ne plačujem.

Le članstvo se plačuje, prijava na forum je brezplačna.

Lp

goran p.

mal je trajal, evo izvid s konca poletja

lp

Izvidi so očitno v redu. Zvišana glukoza je predvidevam zaradi odvzema krvi tekom dneva in ne na tešče. Holesterol se je povsej verjetnosti uredil zaradi boljše prehrane in več gibanja. Zanimivo je sicer, da je HDL še dokaj nizek kljub tolikšnem vnosu omega-3, vzrok bo verjetno še vedno povečan vnos omega-6 napram omega-3 oz. njuno razmerje je precej bolj v prid o-6. Pri ženskah je priporočeno da je HDL vsaj 1,4 mmol/L.

Lp

odvzem krvi je bil po kosilu, hvala za komentar

lp

aktivnost je ostala povsem enaka, spremenjen samo nacin prehrane in vnos O3

Anaerobno aktivnost zvišaj, pa bo še HDL na nivoju.

Lp

Sam imama v roki skatlico omega 3 s sledečimi podatki:EPA 300 mg na kapsulo, DHA 200mg na kapsulo omega 3 1000mg na kapsulo. hvala in Lp Vsem

Omega 3 sama po sebi za hujšanje ni najpomembnejši faktor. Vsekakor pa pomaga posredno, ker izboljša počutje, organizem deluje bolj optimalno in izboljšuje razmerje vnosa omega 3 : omega 6 maščob, ki je v moderni prehrani popolnoma porušeno. Najpomembnejše pri kapsulah Omega 3 in prehranskih dopolnilih na splošno je absorbcija le-teh.

Več info: [email protected]

Jst uživam omega 3 v prahu, ki ga dobim tukaj http://hisa-zdravja.si/prodajni_program/za_zdravje/srce_in_ozilje/omega_3_6_9/[/url] in tudi sladilo stevia od istega ponudnika http://hisa-zdravja.si/prodajni_program/za_zdravje/stevia/[/url]

O3 dnevni vnos 8x 200dha 300epa.
Cca 5 let. Osnova -30 kg.
Hol. 8.4. Na normal.
Maščobe 32% na 14%
Mišična masa cca 62 kg skozi isto
Trenutna teža 75 kg.
Krvni test vse v mejah normale!!!

Zraven je dobro jemat vitamin e ki je glavni antioksidant.
Zraven je dobro jemat q10 za boljšo absorbcijo.
Zelenjava 2x 50g 2x 100g na dan
Sadje 2x 100g na dan
Laneno seme in vlaknine. 2x 1 mala žlica na dan.
Prašek beljakovin 2x 100g na dan
pusta skuta cca200g. Malica 4x teden
3x teden Losos zvečer
3x teden kosmiči zjutraj
2x teden samo voda

Zakaj vse to v tabletah?
Kaj se res ne da z normalno prehrano dobiti dovolj omega-3?
Tisti, ki ne jeste tablet omega -3, in dobivate te maščobe iz normalne hrane, imate vse ok?

Главное сейчас, как мы после любой болезни вернемся к нормальной жизни, и без последствий! Как заставить главную защиту организма, наш иммунитет, работать на все 100! А как не навредить, принимая препараты, которые не всегда приносят пользу? В этом нужно разбираться, потому что в первую очередь вы несете ответственность за свое здоровье!

А после любого заболевания нужно восстановиться и вернуться к нормальной жизни! Как сделать так чтобы иммунитет защитил нас и исключить последствия? Каждый человек сам должен понимать о вреде беспорядочного приема препаратов которые могут навредить, а лучше разобраться что вам реально поможет!

Не зависимо от того, чем вы болеете, всегда важную роль играет восстановление после нее. К сожалению, последняя пандемия унесла много жизней после заболевания. И сложнее всех тем, кто привык решать проблемы здоровья с антибиотиками и препаратами, которые дают серьезные побочные действия. У таких людей снижен сильно иммунитет и помочь своему организму нужно куда более ответственно, а главное не навредить еще больше.

New Report

Close