Zakaj ni odgovora?
Prejšnji teden sem vam pisala v zvezi z invalidnino in tako tudi naslovila sporočilo. Zakaj ne dobim nobenega odgovora?
Hvala in lep pozdrav
Spoštovana!
Verjetno zato, ker je ta forum namenjen predsvem pravnemu svetovanju v zvezi s pravicami iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, in ne vsesplošnemu pravnemu svetovanju, zaradi česar verjetno vaše vprašanje ni bilo odobrenmo!
Tanja Koderman
Spraševala sem za dodatek na invalidnino in menim da je to vprašanje namenjemo točno forunu z naslovom Pravice in dolžnosti pacientov. Saj v končni fazi sem pacient samo zanimam dodatek ki mi pripada.
Če pa se motim pa se iskreno opravičujem.
Torej tudi moje vprašanje v zvezi s kartico zdravstvenega zavarovanja (prejšnji teden) ne spada na ta forum? Saj je povezana z zdravstvom. Gre se za slabo informiranje bolnika (bolnik lahko do podatkov na kartici pride le po dobri volji medicinske sestre, neposredno prek terminala pa ne!).
Vsakdo ni pacient. Ta forum je namenjen problematiki iz zdravstvenega zavarovanja in tam imamo paciente. V problematiki, kamor spada vasa, pa gre za zavarovance in ne paciente. Se pa seveda z vprasanjem lahko obrnete na nas center, kjer bomo proucili vaso dokumentacijo!
Lep pozdrav,
Tanja Koderman
alex!
Vase vprasanje definitivno spada na forum in je bilo nanj tudi odgovorjeno!
Lep pozdrav,
Tanja Koderman
Forum je zaprt za komentiranje.