Najdi forum

Hojla!
Ne vem koga bi vprašala za nasvet zato se obračam na vas. 2 dni nazaj sem zbrala dovolj poguma in tipu ki mi je že dolgo všeč poslala sms. Pisal mi je nazaj. Bila sem v devetih nebesih. Po tem mi je še dvakrat pisal in zgledal je da iz tega nekaj bo. Zdaj pa 2 dni nič. Cele dneve sam čakam da zapiska telefon. Vem da je neumno sam si ne morem pomagati. Kaj se dogaja v njegovi glavi? A naj pozabim nanj al je še kakšno upanje?

Sweeti,

najbolj pomembno v življenju ko nekaj naredimo je to, da ne pozabimo, da obstaja še kaj drugega, drugače postanemo ujetniki samega sebe.

Zakaj je tako, je že prav, samo da ne boš pokvarila tisto kar se mora zgoditit, zaradi želje.

NAj bo to življenje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Glede na to, da si ti pobudnica, moras to vlogo igrati se naprej. Se pravi, da zdaj ti njega poklices in ga povabis na pijaco.

V primeru, da bo odklonil ( nima casa… ), mu daj se eno priloznost, da sam pove kdaj bi lahko sla na pijaco.

Ce se bo se kaj zgovarjal, vedi, da iz tega ne bo nic!

Koliko casa bos igrala vlogo pobudnice je odvisno od njega in tebe. Ampak na zacetku je ze tako.

Lahko pa ga to tudi moti, da si ga ti kao “zapecala” in je njegov EGO ful zrasel.

Torej, poklici ga in se zmenita za pijacko!

lp

Pa si mu ti tistih 2x odpisala, ko ti je on pisal. Če mu nisi, potem se je po logiki potegnil nazaj, ker misli, da je dobil košarico, če pa si mu, potem verjetno iz vsega skupaj ne bo nič.

Poslji mu SMS.

lp

New Report

Close