Najdi forum

zakaj ne gredo kilogrami dol

ŽIVJO!

Najprej en leppozdrav in pohvale tebi Goran. Že veliko sem izvedela, a me muči še kar nekaj stvari.
Kar naprej se ubadam s tem, kaj naj jem, zakaj to, zakaj ono. Moja poostava mi ni všeč. Poiskusila sem že z različnimi dietami, pa se ne obnese.Vprašala bi te kaj meniš o dieti- 1.dan proteinski,2.-škrobni, 3.-beljakovinski, 4.-vitamniski? Ne vem ali si že slišal o njem, drače ti naslednjič kaj več napišem o njem. Drugače pa si tudi ti nekaj govoril o skupinskem hujšanju, tako da bom pa na tisto počakal.
Aja sem velika 158cm in tehtam 63kg. Ja vem, preveč. Nekaj sem že shujšala in pridobila tudi nekja nazaj.Na začetku sem pa imela 75kg.No to je bilo pa še bolj grozno. Želim pa si športno postavo.Imaškakšen nasvet?
Najlepša hvala
sreča

Sreča,

Prvič slišim za tisto dieto, ki jo omenjaš… napiši mi kaj več o tem. Skupinsko hujšanje pa žal moram malo prestavit, ker s Primožem iz MED.OVER:NET-a ravno delava skupaj nov spletni portal, ki bo zelo prav prišel prav vsem. Zaenkrat o tem še ne želim kaj več izdat. Razlog za to, da skupinske za zdaj še ni je ravno v tem, da delam na novem spletnem portalu, ki bo dosti boljši kot je moja sedanja spletna stran… popolnoma nov koncept, nove tehnične rešitve. Zato mi je sedaj zelo žal, da kar sem obljubil pred časom glede skupinskega hujšanja nimam časa izpeljat.
Če vam je vsem, ki to berete v tolažbo… vam lahko obljubim, da bom kmalu(najkasneje v 10dneh) objavil na svoji spletni strani Kompleten trening za Noge in Zadnjico… in sicer, takšen trening, ki se ga da delati doma… pa tudi takšnega za na fitnes… dodal bom pa k temu še primer jedilnika za en dan za tri različna števila kalorij. 1000; 1200; 1400 kalorij.. žal več kot to trenutno ne utegnem.

Če si želiš športno postavo, ti zgoraj omenjene diete, kljub temu da je ne poznam, ne priporočam. Napiši mi kako so do sedaj trenirala, pa bom malo pregledal tvoj način treninga, spremenil pa dodal kar je treba.

LP,
Goran

Goran samo tako mimogrede; ali bodo tvoje strani na novem portalu vidne tudi z Netscapom? Jaz imam samo Netscape in si sedaj sploh ne morem ogledati tvojih strani.

Moni,

Jaz mislim, da že… ker tehničen del… tokrat ne delam jaz, ampak Primož in njegovi sodlavci. Drugače pa internet Explorer dobiš brezplačno na internetu.

LP,
Goran

En leppozdrav.
No naj ti najprej opišem to dieto:
Dieta traja 90 dni. Vseh 90 dni moraš za zajtrk jesti sadje, potem pa se deli na 4 dneve.
1.dan-proteinski
kosilo-2 zrezka mesa ali 3 jajca ali sir v količini mesa, juha, brez zakuhe in popoti jo je treba ob koncu obroka, solata in kos kruha. Enako za večerjo le da v manjši količini. In če ješ za kosilo meso, ga moraš tudi zvečer.
2.dan-škrobni-krompir ali riž (samo kuhano) ali fižol, kos kruha in solata.Enako za večerjo
3.dan-ogljikovi hidrati-pizza ali slano pecivo ali testenine, v količini pizze. Večerja-3 kepce sladoleda ali 3 kose torte ali drugega peciva, in obvezno 1 vrstico čokolade
4.dan- vitaminski dan-cel dan samo sadje.
Potem moraš imeti enkrat mesečno vodni dan.

Drugače pa tekam-največkrat s psom, vadim tae bo, delam tebušnjake. Res pa je, da je odvisno od prostega časa in potem tudi moji teki in druge dejavnosti. Drugače pa igram rokomet in košarko. Ne treniram, ampak tako za hobi. S prijatelji.

Nekaj časa sem s to dieto na veloko izgubljala kilograme,natopa se je to končalo. Pridobila sem nekaj kilogramov nazaj. In sedaj, ko bi rada jih izgubila s to dieto ne gre nikakor več.

Poleg tega mi šola zavzame večino časa in potem se ne morem posvelati še bolje športu. V šoli pri telovadbi delam z so paro.Trnutno vsako šolsko uro tekamo, oz.si nabiramo kondicijo.Doma pa mi zadnje čase kar primankuje časa. Med počitnicami je bilo v redu.

Torej mi ne priporočaš te diete? Kaj pa naj storim? Nekako sem začela ubupavati nad seboj. Ne vem več kva nej naredim. Toliko načinov sem že poikusila. Vemle to, da moram več časa posvetiti treningom, kaj ti sedaj povprečno delam na teden 5-6 ur.
Hvala

Sreča,

Žal si zelo pozno prejela moj odogovor… res nisem utegnil prej kot sedaj.

Dieta se mi ne zdi v redu in je ne priporočam. Raje si preberi več o načinu prehranjevanja na moji spletni strani, pa odogovre na tem forumu.

Saj v bistvu ti je jasno kaj je treba storiti. Najti moras cas za redno rekreacijo, brez nekih izgovorov… če hočes se vedno najde čas. Glede hrane sem pa res že pogosto odgovarjal, pa malo poišči s pomočjo iskalca. Če še nisi obišči tudi mojo spletno stran, tam je kar nekaj uporabnih nasvetov.

V bistvu se zavedaš da bi morala bolj redno in več trenirati… torej to tudi stori. Pri hrani pa glej, da ne izpuščaš obrokov in piješ dovolj vode. ČE je možno 2-3x tedensko vstani kake pol ure prej, pa napravi 30min trening na tešče. Npr. na sobnem kolesu, tek na prostem, itd. nizke-do srednje intenzivnosti.

Ko boš se resno lotila dela, in boš naletela na težave, me pa vprašaj kaj storiti.

LP,
Goran

New Report

Close