zakaj ne??
pozdravljeni.
mene pa muči en problem in to že kar nekaj časa. naj začnem takole. pri 16 letih sem izgubila nedolžnost. s tem fantom sva se takoj ujela in to v vsem. prvi 2 leti sva seksala vsaki dan povprečno 3X na dan (celo po moji zahtevi), nato pa je želja začela upadat in to vedno bolj(z moje strani). ko sta minili spet 2 leti in se ni nič spremenilo sem misla da očitno partner ni tapravi in da moram še kaj drugega sprobat. no pa sva šla narazen(nisem varala).
sprva moram povedat da mi je bilo zelo hudo zaradi fanta ampak so me vsi, ki pravijo da je sex pomemben tako prestrašli, da sem torej morala nadaljevat.
našla sem si novega fanta in zgodba (vsaj kar se tiče sexa) je bila enaka. sprva veselo sexanje po že par mesecih pa upadanje interesa. ker se nisva razumela v drugih stvareh sva šla narazen. sledili so mesci samskosti (naj tu omenim, da mi 5 mesecev sploh ni bil problem biti brez sexa). po 7 mesecu sem sexala s simpatijo, ker je neka potreba že bila, v obliki one-night- standa in sploh mi ni bilo vredu, pravzaprav muka ker ni bilo nikakršnih čustev zraven. no potem je pa prišel še četrti ki pa je bil večja simpatija, to pomeni da sem si ga res želela pa dobro sem ga že spoznala. sex je bil vredu, saj veste sem bila razrajcana ampak ni bil moje vrste fanta.
naj posplošim do sedaj nisem spoznala fanta s katerim bi se v življenjsko pomem. stvareh tako ujemala kot s prvim. z njim sva imela polno skupnih interesov, lahko sva se pogovarjala o vsem, bilo je zaupanje, imel je smisel za humor, pri vseh stvareh mi je pomagal…..in ker ga nikoli nisem pozabla on pa mene tudi ne sva se spet našla.
in zdaj kaj me muči: za svoja 24. leta nisem tako sexualno potrebna kot bi morala biti. hvalabogu fant razume ampak skrbi me kako dolgo? da pa vam še konkretno povem povprečen sex je 1X na 10 dni. včasih kdaj tudi več.
kaj je narobe a tale fant le ni tapravi ali je z menoj kaj narobe???????
naj pač še omenim da včasih, če mi je kateri fant zunaj res všeč si lahko zamislim da mi bila z njim, vendar vprašanje če bi šla do konca ko bi imela možnost.
lp in se opravičujem za dolgo zgodbo…..
Draga santana,
Preberi si moj odgovor na temo , kaj je prava ljubezen. In tukaj ti lahko samo nadaljujem. Sex, le kaj pa sex sploh je???? ZAdovoljitev nekih potreb, in če te potočažim, v večini primerov je tako, kot ti opisuješ, ne vem, kako so te lahko prepičevali, če tega ni, da fant ni pravi???? Fanta ali punce se ne meri, po količini sexa na teden. Pravi se meri, glede na zmožnost ljubljena te osebe. LAhko tudi na daljavo, samo obstajati mora ta ljubezen. Od začetka večina sexa, kot zajci :-))), potem, pa večini to posatne navada, rutina, se niti ne trudijo, da je tega veliko. KAr pa ne pomeni, da bi morali to sedaj nonstop delati, ampak to ljubljenje nadgradimo z ljubeznijo, s spoštovanjem, s pozornostjo, z nasmehom.
če je ljuebzen, se o sexu, sploh ne bos spraševala, ker to je sestavni del ljubezni. No pri ljubezni, seveda paše še veliko drugih stvari, kot so iskrenost, spoštovanje in želja, da narediš za partnerja samo dobro.
še enkrat, če je fant pravi ali ne, vzemi drugo mero, kot pa je sex.
primož
..santana, a ti sexaš za sebe al za druge?…kdo ti bo postavljal merila okol tega kolikokrat in kako…..če ti ustreza 1x na 10 dni in te pri tej želji razume tut fant….kaj je tu narobe???
Vzami se v roke presliši uso okolico……..prisluhni sebi in fantu….nehaj forsirat nekaj kar bo prišlo samo od sebe….če bosta le znala sledit temu kar vaju osrečuje…zapomni si samo vidva sta pomembna….vse ostalo je brez cene…..
lp maxi
Malo čudno tole…
4. bil večja simpatija, to pomeni da sem si ga RES ŽELELA pa dobro sem ga že SPOZNALA. sex je bil vredu, saj veste sem bila RAZRAJCANA ampak ni bil MOJE VRSTE fanta.
A je bil “tuja” vrsta oz. kaj si sploh želela povedat?! Ok, če pozabimo tole.
Mislim, da si preobremenjena in v tvoje dobro upam da se vsaj malo zavedaš tega. Preobremenjena si s tem, da z količino sexa meriš ljubezen oz. kvaliteto odnosa. oz. partnerja. Kdo ti je pa “izmeril”, da bi morala seksati večkrat, kot to počneš trenutno, ne ga no srat?! Ko se boš nehala s tem obremenjevat, se bo verjetno tudi samo od sebe zgodilo, da si boš večkrat želela, ni pa nujno obvezno. V glavnem, če si zadovoljna in srečna s partnerjem, potem se ne obremenjuj z nepotrebnim in uživaj življenje.