zakaj ne
Imam težavo pa bi prosila za pomoč.
S fantom sva skupaj že leto in pol. Zelo dobro se razumeva razen včasih imava manjše prepirčke, ki pa so dokaj nepomembni. Moj problem pa je v tem, da še nikoli nisem doživela orgazma med sexom . Glede na to da je on moj prvi fant s katerim sem postala intimna sploh še nisem doživela orgazma razen če mi je on dražil ščegetavček. prebiram vse možne revije in knjige, da bi ugotovila v čem je problem pa mi ne uspe. Problem ni v tem, da ne bi bila zainteresirana ali vzburjena ali da mi med sexom ne paše. Preprost ne vem več kaj je z mano narobe. Upam da nisem ena od tistih žensk, ki ga nikoli ne doživi.
Ulanka, praviš,d a je on tovj prvi,
kar pomeni,d a si očitno še zelo mlada. Tudi to veš, kaj je orgazem, torej si ga že doživela. kdaj pa ga boš med spolnim odnosom?
Počakaj in daj času čas, predvsem uživaj v razmerju in ne samo v želji po orgazmu in sexu, kajti orgazem je del celote, dokler se ga ne navadiš in ga lahko kontroliraš. torej, bodi vesela, da imaš dobrega fanta in da se razumeta, za vse ostalo pa je še veliko časa in čim manj obremenjevanja, kdaj.
ko bo rpavi trenutek in rpavi filing, ga boš zagotovo in to boš tudi zelo dobro vedela.
naj pa oba potolažim, z nobenemu ni nič narobe, tak problem ima večina parov na samem začetku.
veliko potrpežljivosti želim,
Primož